Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult
X

Cum te inscrii ?

Daca ai datorii sau te confrunti cu alte dificultati financiare, te incurajam sa participi la intalnirile pe care le organizam. Sunt gratuite si sunt realizate de specialisti in domeniu, asa ca ai toate motivele sa profiti de ele.

 

Poti beneficia de programul Banometru prin doua modalitati simple:


1 Te inscrii la un atelier introductiv, unde vei afla informatiile necesare pentru a sti ce tip de ajutor ti se potriveste.


2 Te inscrii direct la sedintele de consiliere, in cadrul carora vei lucra cu un specialist la rezolvarea situatiei tale.

Atelierele introductive

Atelierele introductive dureaza 2 ore, se desfasora in Bucuresti si Cluj, iar numarul de participanti este de maxim 20 de persoane.
 

In cadrul acestor ateliere te vei cunoaste cu ceilalti participanti si cu consilierii specializati. Acestia iti vor prezenta pe larg ce inseamna programul Banometru si care sunt instrumentele de baza care te vor ajuta in demersul tau. Vei invata sa-ti analizezi obiectiv situatia financiara, pentru a intelege cum poti evolua din acest punct de vedere. Pe scurt, iti aratam ABC-ul banilor, care sa te aduca de pe minus pe plus.
 

Retine ca aceste ateliere introductive nu iti creeaza nicio obligatie. Sunt gratuite, participarea ta este voluntara, iar decizia de a continua iti apartine in totalitate.

Te poti inscrie la atelierele introductive accesand butonul de mai jos.
 

Inscrie-te

Sedinte de consiliere individuala

In cadrul acestor sedinte vei lucra cu un consilier dedicat care, dupa ce analizati impreuna stadiul tau financiar si stabiliti nevoile si asteptarile tale, iti ofera sfaturi si solutii care sa te ajute la indeplinirea acestora. Altfel spus, iti ofera un plan de actiune cu ajutorul caruia vei sti exact ce ai de facut.
 

De obicei, consilierea consta din aproximativ 4 intalniri, dar le putem extinde la mai multe, daca ai nevoie. De asemenea, cu ajutorul consultantului tau vei invata sa-ti evaluezi rezultatele, pentru a sti ce poti imbunatati pe cont propriu in viitor.
 

Consilierea individuala poate include si sfaturi avizate sau informatii utile pentru cariera ta profesionala, pentru cautarea unui loc de munca sau suplimentarea surselor de venit. In acelasi timp, vei afla care sunt drepturile tale la ajutor din partea statului si care sunt organizatiile care iti pot oferi ajutor in situatii precum cazurile de boala, accidente sau calamitati naturale.

Te poti inscrie la sedintele de consiliere individuala accesand butonul de mai jos.
 

Consiliere Individuala

Cum te inscrii