Banometru este destinat oricărui om care își dorește să vadă altfel bugetul său și al familiei sale. Datorii care arată neplăcut? O nevoie puternică de a câștiga suplimentar? Nu există nicio limită ori criteriu pe care să-l impunem. Tot ce contează este dorința ta de a vedea altfel cheltuielile tale, tocmai pentru că astfel putem găsi împreună soluții potrivite.

Niciuna. Banometru este un program gratuit, în care te înscrii în mod voluntar și la care poți renunța oricând, dacă simți că nu mai vrei să continui. Intenția noastră este să oferim sprijin persoanelor care caută siguranță financiară. Facem asta discutând împreună soluții văzute prin ochii specialistului.

Accesează secțiunea „Cum te înscrii” din site. Acolo vei găsi link-urile de înscriere pentru atelierele introductive, ședințele de consiliere individuală sau de accesare a instrumentelor online. După ce ai completat formularul, te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile.

Fiecare atelier introductiv durează 2 ore și are loc în București. După ce ai participat, ajutorul nostru poate să continue prin întâlnirile 1 la 1 – decizia îți aparține. Întâlnirile cu specialistul ales de tine variază în funcție de situație. În medie, consilierea durează 2 ședințe, însă decizia de a extinde numărul lor se va lua în echipă, dacă vei considera că ai nevoie.

Participând la aceste cursuri vei arunca o privire la ceea ce înseamnă programul în ansamblul său: informații esențiale, instrumentele de bază și pașii pe care îi vei parcurge dacă dorești să beneficiezi de sprijinul nostru. Tu alegi dacă vrei să mergi mai departe cu ședințele individuale.

Te poți înscrie la ședințele de consiliere individuală indiferent dacă ai participat sau nu la cursurile introductive. Pentru a vedea lucrurile în ansamblu și a înțelege ce ai de câștigat concret din acest program, îți recomandăm să începi totuși cu atelierul.

Tocmai pentru că este important să alegi ajutorul potrivit, poți alege și cursurile online. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont de utilizator. Astfel, vei putea să accesezi o serie de materiale exclusive: cursuri, webminarii, instrumente de lucru. Secțiunea dedicată utilizatorilor îți pune la dispoziție aceste materiale, inclusiv calendarul webminariilor și temele acestora.

Programul de lucru al organizațiilor partenere și care oferă ședințele de consiliere individuală este de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 - 18.00. O parte din consilierii noștri pot oferi serviciile de consiliere după-masă. Dacă puteți participa doar după-masă la aceste activități, puteți stabili cu aceștia orarul întâlnirilor.