Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult
X

Programul este destinat oricarei persoane care se confrunta cu datorii si dificultati financiare. Nu impunem niciun fel de limita sau criteriu. Singurul factor decisiv este dorinta ta de a iti imbunatati situatia financiara.

Absolut niciuna. Banometru este un program gratuit, in care te inscrii in mod voluntar si la care poti renunta oricand, daca simti ca nu mai vrei sa continui. Acest program are ca scop ajutorarea persoanelor aflate in dificultati financiare, mizand pe un impact pozitiv in comunitate.

Acceseaza sectiunea Cum te inscrii. Acolo vei gasi link-urile de inscriere pentru atelierele introductive si pentru sedintele de consiliere individuala. Dupa completarea formularului, te vom contacta in cel mai scur timp pentru a stabili detaliile.

Atelierele introductive dureaza 2 ore si au loc in Bucuresti si Cluj Napoca. In urma participarii la aceste sedinte, decizia de a continua sa beneficiezi in continuare de ajutorul nostru iti apartine.

Durata consilierii individuale variaza in functie de situatie. In medie, consilierea dureaza 4 sedinte, insa le putem extinde la mai multe, daca ai nevoie.

Scopul atelierelor introductive este de a-ti prezenta informatiile, instrumentele de baza si pasii pe care ii vei parcurge daca doresti sa beneficiezi de sprijinul nostru. Participarea la cursurile introductive nu te conditioneaza sub nicio forma sa te inscrii la sedintele de consiliere individuala.

Inscrierea in sedintele de consiliere individuala nu este conditionata de participarea la atelierele introductive. Noi iti sugeram totusi sa treci si prin atelierele introductive, deoarece aici iti vei face o idee clara despre ce presupune programul nostru, iar astfel vei sti mai bine ce tip de ajutor ti se potriveste.

Sedintele de consiliere si atelierele introductive au loc la sediul Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC), Bd. Nicolae Balcescu nr. 35A, ap. 1, Bucuresti sau la sediul din Cluj Napoca, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 4, ap. 7. Daca alegi sa te inscrii la aceste sedinte, iti vom comunica din timp toate detaliile.

Programul de lucru al organizatiilor partenere si care ofera sedintele de consiliere individuala este de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 - 18.00.

De stiut