Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult
X

Banometru este un program de responsabilitate sociala coordonat de Asociatia pentru Relatii Comunitare si este realizat cu sprijinul ING Bank.

 

In baza autorizatiei emise de A.N.S.P.D.C.P. nr. 22973, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, Asociatia pentru Relatii Comunitare prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal (nume si prenume, semnatura, telefon/fax, adresa, e-mail, situatie economica si financiara, date bancare, cod numeric personal, seria si nr. actului de identitate) prin mijloace automatizate si manual, cu scopul de a oferi consultanta beneficiarilor programului Banometru.


La utilizarea serviciilor noastre este posibil sa vi se solicite date personale. Furnizarea acestora este voluntara. Datele dumneavoastra personale sunt utilizate in stricta conformitate cu legislatia romana privitoare la protectia datelor. Datele personale funizate pe site-ul Banometru sunt utilizate ca parte din procedura contractuala pentru a va procesa solicitarile. In plus, datele dumneavoastra pot fi folosite in scopul inregistrarii, participarii la trageri la sorti si/sau la trimiterea de brosuri informative.