Întâlnire de comunitate: Banii la mintea copiilor. Sănătate financiară pentru părinți și cei mici

Un stil de viață sănătos din punct de vedere financiar presupune un set de obiceiuri, credințe și mentalități care încurajează trăitul conștient și cu intenție.
📌 Cum ar fi dacă am începe să promovăm aceste principii încă din sânul familiei, acolo unde se regăsește abundența de oportunități de învățare despre lucruri reale și abilități pentru viața reală?
Ei bine, poți începe și tu să adopți filozofia unei relații cu banii sănătoase, și să-ți inspiri și restul familiei să privească altfel lucrurile.
👉 Pe 24 iunie de la 18:30 te invităm la întâlnirea de comunitate Banometru, în care avem invitat special, cu care vom iniția un dialog despre importanța includerii dimensiunii finaciare în educația copiilor, începând din familie.
👨‍👩‍👦 Amintește-ți de modelele economice „moștenite” în copilăria ta: atât cele pozitive, cât și cele negative, și felul în care te-au modelat să vezi banii și să-ți planifici viața.
💯 Joi te așteptăm la „Banii la mintea copiilor”, unde vom discuta despre:
▪ cum să abordezi subiectul banilor cu cei mici, sau mai mari din familia ta
▪ idei de management al finanțelor personale în familie
▪ ponturi de economisit pentru copii și adolescenți
▪ alte abilități pentru viața reală care sunt complementare competențelor financiare.
Dina Bento este autoarea blogului Mami pe tocuri, cu articole și povești personale împărtășite despre copii, relația de cuplu, multiculturalitate, familie și experiențele din viața sa.
Vine să stăm de vorbă despre cum putem începe să aplicăm principii de sănătate financiară în familie, astfel încât copiii și părinții să aibă obiceiuri financiare sănătoase și benefice.
Vă invităm la un dialog, schimb de păreri și dezvoltare de perspective noi, ca apoi să îmbogățiți propriile soluții creative la felul în care includeți educația financiară în viețile copiilor.
Dina spune despre ea:
„Consider că nimic nu e imposibil, iar cu optimism și gândire pozitivă putem ajunge acolo unde ne dorim.
Mami pe tocuri s-a născut dintr-o nevoie acută de a exprima toate ideile ce mi se învârt prin cap cu rapiditatea uraganului tropical, dar și din dorința de a încuraja mămicile să-și păstreze mereu zâmbetul pe bune, feminitatea și frumusețea interioară.
Visez la o lume în care toate femeile sunt fericite. Iar dacă femeile sunt fericite, copiii vor fi fericiți, familiile lor vor fi fericite.
Fericirea chiar stă în mâinile noastre.
Nu scriu despre experiențele altora, nu mint și îmi asum tot ceea ce public pe acest blog.”
Dacă vrei să vii s-o cunoști mai bine pe Dina, înregistrează-te acum pentru acest eveniment
În urma înscrierii, vei primi confirmarea înregistrării pe platforma Zoom.
Salvează data de 24 iunie în calendar!
Iar dacă încă nu te-ai alăturat comunității Banometru, haide să ne conectăm și acolo:
https://www.facebook.com/groups/2404851123134903 
See less
Înscriere