Webinar gratuit: Încheiem socotelile cu 2021. Ce am învățat anul acesta?

Iată că 2021 se apropie de final. Ia-ți o cană de ceai, cafea sau ciocolată caldă și hai alături de noi să tragem linie pe acest an, ca să începem un 2022 mai echilibrat! 


Vedem cum a fost 2021 pentru fiecare dintre noi și ce lecții ne luăm din el pentru mai departe, în plan financiar, dar nu numai.


Te invităm să te gândești la 1-2 lecții pe care le-ai învățat anul acesta în plan financiar și să ni le împărtășești la webinar. 

Ne propunem să strângem aceste lecții personale de la echipă și comunitate într-un fel de “manual” cu care să întâmpinăm 2022 mai încrezători și mai determinați. Ne-am bucura să contribui și tu.

Dacă vrei doar să participi la întâlnire, fără să ne povestești lecțiile tale, este bine și așa, însă noi încurajăm schimbul de experiențe :) Avem de învățat unii de la alții.


De ce să participi:

  • Afli cele mai importante și practice lecții financiare, ca să fii mai pregătit(ă) de 2022.

  • Descoperi instrumente utile de planificare bugetară.

  • Dai mai departe din lecțiile tale de viață și contribui la un material de care vor beneficia multe alte persoane.

  • Stăm la povești și împărtășim ce am învățat de la voi, oamenii minunați din Comunitatea Banometru. 

  • Împodobim webinarul cu multe motive de recunoștință și dorințe de mai bine pentru anul ce va veni. 

  • Nu vor lipsi surprizele, desigur ;)


La ocazie specială, invitați speciali. Ne vor fi alături coachi Banometru, alături de care poate ai lucrat la planul tău financiar, dar și persoane din echipă, “din culise”, pe care s-ar putea să nu le fi cunoscut până acum. 


Întâlnirea este pentru tine dacă vrei să treci în revistă anul 2021 într-o companie prietenoasă, alături de oamenii din Comunitatea Banometru. 


Te așteptăm joi, 16 decembrie, de la ora 18:30, să povestim cum a fost 2021 și să sărbătorim împreună lecțiile învățate! 


Înscriere