hero

Bine ai venit la Maratonul de sănătate financiară!

Uite ce spun participanții despre sesiunile de coaching Banometru:

"Mă bucur că am descoperit platforma voastră și că am avut ședințele de coaching. M-au ajutat să îmi setez mai bine scopul și mijloacele prin care să realizez ce mi-am propus. E o experiență utilă și mă ajută în continuare pentru că îmi țin bugetul, planific cheltuielile etc. Are un impact care nu se termină odată cu ședințele acestea."
Diana I., Constanța
"A fost o surpriză că existați, am crezut ca e ceva ascuns cu Banometru, apoi am vorbit și am fost surprinsă de amabilitatea și bunăvoință coach-ului, a vorbit pe limba mea, a fost foarte profi, dar pe înțelesul meu. De asemenea, a urmărit cu atenție obiectivul meu, a fost lângă mine și m-a susținut. Mi-a schimbat viața coaching-ul."
Florentina I., Arad
"Banometru este dinamic, practic, focusat pe elemente importante din viața și societatea actuală. Sesiunile de coaching m-au ajutat să-mi clarific atitudinea mea față de bani. Mi-au permis să identific niște atitudini care nu-mi erau favorabile în materie de venituri-cheltuieli și să le echilibrez. A fost plăcut și am atins multe arii din viața mea. Mi-am ameliorat conduita financiară, cu efecte pe termen lung."
Roxana A. R., București

Maratonul pentru Sănătate Financiară presupune 4 etape:

PASUL
01
Înscriere și programare
După ce te înscrii, rezervi un loc în calendar în intervalul 20-22 ianuarie.
PASUL
02
Prezentarea la programare
În ziua și la ora alese de tine și confirmate de sistem, participi la întâlnirea de evaluare și stabilire a obiectivelor cu un coach.
PASUL
03
Planificare
Obiectivele vor putea fi atinse rând pe rând, după un program stabilit acum.
PASUL
04
Start acțiuni
Te apuci de aplicarea planului, urmând să te reîntâlnești cu coach-ul în maxim 3 ședințe gratuite, după data de 22 ianuarie.
Cele 150 locuri disponibile pentru perioada 20-22 ianuarie au fost rezervate deja.
Am decis să mai suplimentam cu întâlniri de coaching gratuite, după data de 27 ianuarie. Înscrie-te să prinzi și tu un loc!

Înscrie-te gratuit la Maratonul pentru
Sănătate Financiară!

Înscrie-te aici
clock

Pentru perioada 20-22 ianuarie nu mai avem locuri disponibile, dar prelungim maratonul. Prinde un loc la maraton începând cu data de 27 ianuarie

Ce este Maratonul pentru Sănătate Financiară?

what
Îți stabilești rezoluții la început de an, dar nu reușești să te ții de ele? Sau poate vrei să economisești, să scapi de datorii sau să nu mai termini banii înainte să intre următorul salariu?
what
Un coach financiar te poate ajuta să-ți transformi planurile în realitate. Hai la Maratonul pentru Sănătate Financiară, unde ai acces la sesiuni gratuite de consultanță financiară, cu accent pe planificarea banilor pentru 2022!

Ce se întâmplă dacă te înscrii?

Vei petrece o oră plăcută alături de coach - antrenorul tău personal, cu care vei crea un plan financiar pe măsura nevoilor și visurilor tale.

Nu vei primi de-a gata „o rețetă de făcut bani”, ci suport și ghidaj profesionist ca tu să iei decizii mai bune în 2022 când vine vorba de finanțele personale. Împreună cu coach-ul, vei identifica soluții realiste, care să funcționeze pentru tine și pe care chiar să le aplici.

coach

Când are loc Maratonul pentru Sănătate Financiară

20-22 ianuarie 2022

- suntem bucuroși că în două zile toate locurile au fost ocupate

Pentru că avem multe cereri, am decis să mai facem și în alte zile, așadar înscrie-te să prinzi locuri la sesiunile care încep din data de 27 ianuarie.

Cum o să funcționeze?

cum pc
După ce te înscrii, primești un e-mail de confirmare a datei și orei pentru ședința de coaching rezervată în cadrul Maratonului.
În ziua și la ora stabilite te sunăm pe telefon sau pe whatsapp cu video și începem coachingul. Te rugăm să fii într-un loc liniștit, să putem discuta nederanjați și să ai ceva de notat cu tine.

De ce să te înscrii la Maratonul pentru Sănătate Financiară

Începi anul 2022 cu claritate și un plan eficient de gestionare a banilor

why
Găsești soluții pentru problemele tale financiare: datorii, cheltuieli impulsive, venituri mici, lipsa unui plan de pensie etc.
why
Înveți să fii pregătit(ă) când viața te ia pe nepregătite
why
Coachii sunt profesioniști independenți și nu vor încerca să te convingă să iei credite sau să accesezi anumite servicii
why
Este gratuit
why
Informațiile oferite de tine în cadrul sesiunilor rămân confidențiale
why
Nu ești judecat(ă) pentru deciziile luate până acum
why
Nu e nevoie să ai deja cunoștințe despre bani și finanțe

Îți recomandăm să te înscrii la Maratonul pentru Sănătate Financiară împreună cu prieteni sau membri ai familiei și apoi, după terminarea sesiunilor, să vă susțineți reciproc în aplicarea planurilor voastre.

Locurile sunt limitate, așa că nu mai sta pe gânduri

Vrei să faci cadou unui prieten participarea la Maratonul pentru Sănătate Financiară? Trimite-i acest link
Share:

Prin Banometru îți oferim gratuit sprijinul unui coach financiar pentru a crea și urma un plan potrivit ție, astfel încât să ajungi la o relație echilibrată cu banii. Din 2016 și până acum, 2.060 de persoane au participat la sesiuni de coaching financiar, iar 14.582 persoane au urmat cursul nostru offline sau online pe platforma www.banometru.ro.