Termeni și condiții

Banometru este un program gratuit, ce îți oferă sprijin pentru ca tu să devii sănătos din punct de vedere financiar. Programul este realizat în parteneriat de către Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală (AEVR), Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și ING Bank.

În baza autorizaţiei emise de A.N.S.P.D.C.P. nr. 22973, înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrarilor de date cu caracter personal, Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (nume şi prenume, semnatură, telefon/fax, adresă, e-mail) prin mijloace automatizate şi manual, cu scopul de a oferi consultanţă beneficiarilor programului Banometru.

La utilizarea serviciilor noastre este posibil să vi se solicite date personale. Furnizarea acestora este voluntară. Datele dumneavoastră personale sunt utilizate în strictă conformitate cu legislaţia română privitoare la protecţia datelor. Datele personale furnizate pe site-ul Banometru sunt utilizate ca parte din procedura contractuală pentru a va procesa solicitările. În plus, datele dumneavoastră pot fi folosite în scopul înregistrării, participării la trageri la sorţi şi/sau la trimiterea de broșuri informative.

Prin accesarea, parcurgerea, utilizarea acestui website de către dumneavoastră, acceptați necondiționat condițiile generale de acces și utilizare a sitului website-ul www.banometru.ro precum și respectarea tuturor legilor aplicabile.

Acest document stabilește termenii și condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.banometru.ro și implicit modalitatea de achiziționare a produselor / serviciilor comercializate, astfel încât vă rugăm să parcurgeți acest material cu atenție.

Website-ul, serviciile și conținutul www.banometru.ro vă sunt oferite condiționat de acceptarea Dvs. fără nicio modificare, a condițiilor din prezentul acord.

Prin utilizarea website-ului, indicați că ați înțeles și acceptati să respectați "Termenii și Condițiile" noastre. Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală, poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini, fără a avea obligația notificării dumneavoastră în acest sens. Vă recomandăm să vizitați aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii și Condițiile" fiind obligația dumneavoastră legală. Folosirea în continuare a serviciilor website-ului www.banometru.ro reprezintă acceptarea modificarilor aduse prezentului acord, periodic.

Prezenții termeni și condiții creează o relație tip contract între dumneavoastră și Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală

Pentru utilizarea serviciilor noastre, aveți nevoie de un dispozitiv cu acces la internet; cu privire la componentele hardware și software acestea trebuie să fie compatibile (recomandarea noastră este de a avea și în unele cazuri chiar obligatorie ultima versiune); cu privire la accesul la internet, aceasta poate implica anumite costuri din partea dumneavoastră.
Performanța, optimizarea serviciilor oferite de Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală poate fi afectată și chiar influențată de factorii de mai sus.

1. Definiții

Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală, înființată prin Hot.206/28.06.2013 în dosarul 27527/301/2013 completată cu încheierea din 13.09.2013 și înscrisă cu certificatul de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial nr. 103/18.07.2013, sediu: Str. Foișorului nr. 16, bl. F11C, sc. 1, et. 4, ap. 18, sector 3, București, cod poștal 031179, CIF:32120145, e-mail info@banometru.ro, telefon 0723681502

Utilizator – orice persoană fizică și/sau juridică și/sau orice entitate juridică care accesează, vizualizează, parcurge website-ul.

Website – domeniul www.banometru.ro si subdomeniile acestuia.

Cont – secțiunea din website accesată cu nume și prenume, număr telefon și o adresă de e-mail și o parolă care permite Utilizatorului inițierea.înscrierea și/sau participarea la una dintre programele existente pe website.

2. Continut:

  • toate informațiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorului de către Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală și/sau reprezentanții/angajații săi, prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail,) asupra produselor si/sau a promoțiilor / serviciilor desfășurate și/sau promovate de Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală și Banometru într-o anumită perioadă, fără niciun angajament sau obligație din partea Utilizatorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Restrictii/suspendare cont – Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală și Banometru își rezervă dreptul de a șterge contul oricărui Utilizator, în cazul în care consideră ca accesul pe website și existența contului ar putea prejudicia în vreun fel Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală.

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe website, sunt proprietatea exclusiva a Asociaţiei Educaţie pentru Viaţă Reală și Banometru, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare). Drepturile de autor pentru siglele si sloganele partenerilor noștri, le aparțin acestora și sunt reproduse cu acceptul lor.

Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de ARC prin Banometru.

Este interzisă orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care-i însoțește, în cazul în care acesta există.

 

img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.