ico-banometru-orange

Parteneri principali

AEVR (Asociația Educație pentru Viața Reală)
AEVR (Asociația Educație pentru Viața Reală)

Organizație non-profit înființată în 2013, dedicată persoanelor care vor să aibă o relație mai bună cu banii și să trăiască o viață prosperă, cu sens. Construim o comunitate în care fiecare participant se bucură de susținere pentru dezvoltarea sa și a visurilor sale. Prin programele noastre îți oferim suport ca să-ți iei visurile în propriile mâini. Pentru o viață prosperă, trăită conștient.

Te așteptăm în comunitatea noastră! 

Website: https://aevr.ro/

ARC (Asociația pentru Relații Comunitare)
ARC (Asociația pentru Relații Comunitare)

Din 2001 susținem și dezvoltăm comportamentul filantropic în societatea românească, având convingerea că filantropia este unul din modurile prin care putem întări și dezvolta comunitățile noastre. În jurul nostru sunt foarte mulți oameni care fac bine cu cap și inimă, iar pentru ei ne-am asumat misiunea de a dezvolta o infrastructură pentru filantropie, pe care să poată construi. Astfel, le oferim lor, liderilor informali, companiilor și ONG-urilor o platformă, unde să se poată întâlni, să lucreze și să producă o schimbare pozitivă, pe termen lung. 

Website: https://arcromania.ro/arc/

ING
ING

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională de origine olandeză care oferă servicii bancare și de management al activelor pentru clienți individuali, companii și instituții din peste 40 de țări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Australia.

ING Bank este prima instituție financiară internațională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deținând o poziție solidă pe piața locală. S-a lansat in 1994, ca bancă de nișă, de Corporate și Investment Banking, dar s-a dezvoltat într-un ritm susținut, prin creștere organică, iar astăzi este o bancă universală care oferă o paleta completă de produse și servicii tuturor categoriilor de clienți.

ING Bank România funcționează ca o bancă universală, servind toate categoriile de clienți prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate și Retail Banking.

Website: https://www.ing.ro

ico-banometru-orange

Organizații partenere

ico-banometru-orange

Atelierele Banometru au ajuns la

ico-banometru-orange

Colaboratori

Andreea Chiuaru
Andreea Marin
Dina Bento
Dragoș Pătraru
Ela Crăciun
Erika Plopiceanu
InBrain
Lipa Lipa
Mădălina Preda
Micile Bucurii
Mihai Morar
Mihai Vasilescu
Mind Architect
Monica Badiu
Natalia Dabija
NoMad Talks
Robert Diaconeasa
Romina Roșu
Roxana Bucur
ico-banometru-orange

Parteneri media

img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.