Întrebări frecvente

Banometru este destinat oricărui om care își dorește să vadă altfel bugetul său și al familiei sale. Datorii care arată neplăcut? O nevoie puternică de a câștiga suplimentar? Nu există nicio limită ori criteriu pe care să-l impunem. Trebuie doar să-ți faci cont - simplu și rapid - și ai acces la cursurile video. Tot ce contează este dorința ta de a vedea altfel finanțele tale, tocmai pentru că astfel putem găsi împreună soluții potrivite.

Niciuna. Banometru este un program gratuit, în care te înscrii în mod voluntar și la care poți renunța oricând, dacă simți că nu mai vrei să continui. Intenția noastră este să oferim sprijin persoanelor care vor să se bucure de sănătate financiară.

Creează-ți cont aici. Intră apoi în cont și găsești acolo toate cursurile, butonul de înscriere la ședințele de coaching individual, resursele și instrumente online. Totul este gratuit.

Credem că educația financiară este un proces pe termen lung, motiv pentru care am gândit programul Banometru astfel încât să încurajeze învățarea continuă, în special prin componenta de Comunitate, dar și prin actualizarea periodică a categoriei Resurse.

Te poți înscrie la ședințele de coaching individual indiferent dacă ai participat sau nu la cursuri.

Totuși, deoarece avem un număr limitat de ședințe zilnice de coaching, locurile vor fi alocate cu prioritate celor care sunt într-o situație financiară foarte dificilă (sunt în pericol să fie executați silit de bănci, au rămas fără nicio sursă de venit etc.). Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Dacă te afli într-o situație relativ stabilă financiar, ești interesat de investiții sau vrei să îți îmbunătățești organizarea bugetului, te încurajăm să începi cu primele cursuri și să parcurgi mai întâi secțiunea Resurse, unde vei găsi multe informații practice pe teme financiare.

În cazul în care ai prieteni sau cunoștințe care se confruntă cu probleme financiare grave recomandă-le programul Banometru!

Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont de utilizator. Astfel, vei putea să accesezi o serie de materiale exclusive: cursuri, webinarii, instrumente de lucru. Secțiunea dedicată utilizatorilor îți pune la dispoziție aceste materiale, inclusiv calendarul evenimentelor și temele acestora.

Programul de lucru al organizațiilor partenere și care oferă ședințele de coaching individual este de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 - 18:00. O parte din coachii noștri pot oferi serviciile de  coaching după-masă. Dacă poți participa doar după-masă la aceste activități, poți stabili cu aceștia orarul întâlnirilor.

O sesiune de coaching durează o oră. Alături de coach, la prima sesiune îți vei stabili un obiectiv financiar și vei crea un plan pentru a-l atinge. La întâlnirile ulterioare veți discuta despre cum merge implementarea planului, cu ce provocări te confrunți și vei primi suport pentru a identifica posibile soluții.

img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.