Ocupate de banii tai Ocupate de banii tai
Stăpânește regulile
echilibrului financiar!
Ești student? Hai să vezi videouri și resurse create special pentru studenți, pe Banocontrol.
Accesează
Maraton Maraton
Maratonul pentru
Sănătate Financiară
25.09 - 01.10.2023
Zile dedicate pentru rezultate! Profită și înscrie-te rapid, locurile sunt limitate!
Înscrie-te acum
Ocupate de banii tai Ocupate de banii tai
Ce zici, iei
“Permisul de Credit”?
Completează chestionarul și află!
Îți verifici gratuit cunoștințele despre credite și afli cum să iei decizii mai bune când vine vorba de finanțarea plăcerilor și nevoilor tale.
Completează chestionarul
Banometru este programul gratuit care îți oferă sprijinul unui coach financiar pentru a crea și urma un plan potrivit ție. Ai acces la cursuri ușor de înțeles, susținerea unei comunități prietenoase ca să-ți păstrezi motivația și resurse practice pentru a ajunge la o relație echilibrată cu banii.
Cursuri online
Detalii cust-arrow
COACHING
Detalii cust-arrow
Comunitate
Detalii cust-arrow
Resurse
Detalii cust-arrow

Cursuri online

Care sunt lucrurile pe care trebuie să le știu pentru o viață financiară sănătoasă?

Coaching

Cu cine mă pot sfătui?

Sesiuni de suport personalizat

Coaching-ul financiar gratuit din programul Banometru îți permite să discuți individual cu un specialist despre provocările tale financiare, online, la telefon sau față în față. Astfel, vei beneficia de îndrumare personalizată pentru a găsi soluții la dificultățile financiare cu care te confrunți și a lua decizii mai bune în gestionarea banilor. În cadrul Banometru poți solicita 1-4 ședințe de coaching financiar, toate gratuite.

Important!

Coach-ul este “antrenorul” tău personal pentru sănătate financiară. El nu va face “munca din teren” în locul tău, ci te va ghida într-un proces de explorare și identificare de soluții. Așadar, “mingea” e la tine! Te poți înscrie la ședințele de coaching indiferent dacă ai participat sau nu la cursurile introductive, însă noi îți recomandăm să începi totuși cu ele. Aceasta deoarece s-ar putea să găsești în materialele de la cursuri răspunsul la multe întrebări sau neclarități.

Comunitate

Mai sunt și alte persoane ca mine?

Ce se întamplă în comunitate

Pentru a continua și a dezvolta obiceiurile financiare bune, ești invitat în Comunitatea Banometru, un grup de Facebook unde poți face schimb de recomandări cu ceilalți membri și ai acces la resurse suplimentare de dezvoltare personală – webinarii, titluri de cărți, articole, invitatul lunii, programe de lucru în echipă etc.

Aici găsești motivația suplimentară pentru a trece de la “a ști” la “a face” și pentru a aplica mai ușor informațiile învățate în viața ta de zi cu zi. Alături de o comunitate implicată îți va fi mai ușor să te ții de obiectivele financiare pe care ți le-ai propus.

În cadrul Comunității se desfășoară și programul "Parteneri de succes" - grupați câte 2, cei înscriși lucrează împreună la îndeplinirea obiectivelor financiare proprii.

Comunitatea este deschisă și pentru cei care tocmai au început programul Banometru sau sunt în proces.

Resurse

Ce instrumente și calculatoare mă pot ajuta?

Instrumente financiare practice

Drumul de la teorie la practică nu mai este așa lung când ai acces la resursele potrivite. Iată ce te așteaptă la categoria Resurse!

  • Ai la dispoziție articole, calculatoare de credit și simulatoare pentru a lua decizii financiare în cunoștință de cauză.
  • Te anunțăm despre webinariile și evenimentele gratuite pe care le organizăm.

Despre Banometru

Din 2016, peste 8000 de persoane au ales să le fim alături atunci când s-au confruntat cu provocări în gestionarea baniilor, cum ar fi datorii, cheltuieli impulsive sau lipsa economiilor.

Prin Banometru ne propunem să încurajăm comportamente financiare sănătoase si ne adresăm persoanelor care întâmpină obstacole pe drumul spre o viață financiară echilibrată. Pe tot parcursul programului suntem alături de tine și te ghidăm cu prietenie, fără să te judecăm pentru alegerile pe care le-ai făcut în trecut. Îți înțelegem frământările pentru că și unii dintre noi am trecut prin aceleași dificultăți financiare.

Datele tale personale sunt în siguranță! Îți promitem să nu divulgăm numele tău sau alte informații despre tine decât cu permisiunea ta expresă.

14.500
înscrieri
340
ateliere și
webinarii
2.060
beneficiari de
coaching 1 la 1

Ce spun participanții?

O inițiativă foarte bună de care toți românii au nevoie, cel puțin cei de vârsta mea. M-a ajutat să-mi calculez mai bine viața în funcție de venituri și să gestionez datoriile=piedicile din calea obiectivelor. Am învățat să gestionez eu banii, nu să mă gestioneze ei pe mine, am acum o pace interioară, am o plasă de siguranță. Sunt pe o rampă bună și sunt mai optimist. Atitudine foarte friendly și foarte umană.

Mihai C, București

A fost o surpriză că existați, am crezut ca e ceva ascuns cu Banometru, apoi am vorbit și am fost surprinsă de amabilitatea și bunăvoință coach-ului, a vorbit pe limba mea, a fost foarte profi, dar pe înțelesul meu. De asemenea, a urmărit cu atenție obiectivul meu, a fost lângă mine și m-a susținut. Mi-a schimbat viața coaching-ul. 

Florentina, Arad

img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.