Hai la o sesiune gratuită de coaching financiar - găsim împreună soluții practice.

De ce să apelezi la coaching financiar?

E suficient să-ți dorești să faci o schimbare în bine în viața ta financiară și să fii dispus să acționezi în direcția dorită. Coachingul financiar din Banometru te poate susține în situații foarte diverse de viață, ca de exemplu:

  • Nu-ți ajung banii de la un salariu la altul, indiferent de cât câștigi.
  • Ai credite și datoriile te apasă.
  • Vrei să știi pe ce se duc banii de salariu, că parcă se evaporă în câteva zile.
  • Te îngrijorează scumpirile la mâncare, energie, gaze.
  • Cheltui mai mult decât câștigi pentru a cumpăra produse sau servicii pe care nu le folosești niciodată.
  • Nu ai economii.
  • Vrei să-ți crești veniturile sau să pornești o mică afacere.
Prin ședințele GRATUITE vei învăța să îți creezi un plan de acțiune aplicabil și practic pentru situații de viață sau dificultăți cu care te confrunți.

Mulți dintre cei care au trecut prin sesiunile de coaching Banometru ne spun că pe lângă soluții la nevoile sau problemele financiare, au dobândit mai multă încredere în ei și acum știu că prin pași mici, dar constanți, pot ajunge acolo unde își doresc, chiar dacă acum pare imposibil.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, hai la coaching și vei vedea! 😉

Care este procesul de coaching?

1 arrow
Completezi formularul de înscriere. Te poți înscrie la ședințele de coaching indiferent dacă ai urmat sau nu cursul online Banometru (de asemenea gratuit), însă noi îți recomandăm să începi cu ele. Aceasta deoarece s-ar putea să găsești în materialele de la cursuri răspunsul la multe întrebări sau neclarități.
2 arrow
În maximum 72 de ore lucrătoare îți răspundem solicitării de coaching.
Te sunăm și, în funcție de programul tău, stabilim data și ora primei ședințe și ești alocat unui coach financiar. Dacă îți dorești să lucrezi cu un coach anume din echipa noastră, nu ezita să ne spui.
3
În ziua și la ora stabilite, coach-ul te sună pe telefon sau pe Whatsapp și începe sesiunea.
Te rugăm să ai ceva de notat cu tine și să fii intr-un loc liniștit, ca să poți discuta nederanjat cu coach-ul. O sesiune de coaching financiar durează aproximativ o oră.
Toate sesiunile sunt cu același coach, pentru a păstra coerența întâlnirilor și a crea o legătură de încredere.
*Ai opțiunea de a schimba coach-ul, însă este nevoie să-ți motivezi alegerea și să o discuți cu actualul coach.
*Coachingul gratuit Banometru se adresează persoanelor care au cheltuieli mai mari sau egale cu veniturile, care au nevoie să învețe cum să gestioneze mai bine finanțele proprii, datoriile, cheltuielile, economiile și sa fie mai sănătoși financiar. Nu ne adresăm persoanelor care investesc și care sunt deja sănătoase financiar.
**Numărul de ședinte potrivit pentru tine este decis de către coach, după ce vă cunoașteți.
Toate vor fi gratuite, iar maximul este de 4 ședințe de coaching. Nu îți vom cere bani pentru alte ședințe, nici nu îți vom vinde produse sau servicii financiare. Vei decide împreună cu coachul tău pașii următori primei ședințe.
img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.