ico-banometru-orange

Despre Granturile Banometru

În 2020 am lansat programul de granturi Fondul Banometru, mai exact o finanțare de 50.000 euro către 10 organizații care lucrează cu grupuri vulnerabile. În 2021 am continuat finanțarea cu 25.000 euro către alte 5 organizații, și în 2022 4 organizații au primit în total 25000 euro pentru desfășurarea grantului.

Acestea au primit resurse financiare și suport pentru a organiza ateliere de educație financiară și coaching financiar cu beneficiarii lor, persoane ce fac parte din grupuri vulnerabile precum: victime ale violenței, persoane cu adicții, șomaj de lungă durată, familii monoparentale, persoane aflate în situații socio-profesionale dificile, persoane instituționalizate sau persoane cu venituri insuficiente pentru un trai decent.

Granturile au 2 direcții de lucru:

1. Ateliere/ webinarii de parcurgere a cursului introductiv Banometru.

2. Coaching 1 la 1 cu beneficiarii organizațiilor, coachii fiind angajați/ colaboratori ai organizațiilor din programul de granturi. Aceștia trec la începutul proiectului printr-o etapă de pregătire, sub îndrumarea echipei Banometru.

Organizațiile beneficiare de granturi
prin Fondul Banometru 2020:
Organizațiile beneficiare de granturi
prin Fondul Banometru 2021:
Organizațiile beneficiare de granturi
prin Fondul Banometru 2022:

Astfel pe parcursul celor 3 ani, cu ajutorul celor 19 organizații beneficiare,

  • 1892 de persoane au participat la atelierul introductiv Banometru - Sfaturi si Planuri despre bani;
  • 544 persoane au beneficiat de sesiuni de coaching financiar personalizat si gratuit.
img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.