Oferă cadou un voucher

Ne bucurăm că faci parte din comunitatea Banometru și felicitări pentru inițiativa și implicarea în parcursul dobândirii unei vieți mai echilibrate financiar pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Suntem de părere că orice succes începe cu acel prim pas făcut în direcția în care ne dorim să ajungem. Și cel mai adesea avem toate resursele necesare la îndemână, trebuie doar să știm de ele și să le folosim corespunzător, în folosul nostru.

Pentru o viață mai echilibrată financiar, noi, Banometru suntem alături de voi.

cadou
Oferă cadou acest voucher gratuit unui prieten, membru al familiei, coleg de muncă,
echipelor din firmă sau cui simți că îi va fi de folos.
Banomentru este un program complet gratuit și confidențial. Datorită parteneriatului cu ING Bank, luna aceasta mai sunt disponibile 60 vouchere gratuite.

Voucherul cuprinde

caoching

1 ședință de coaching financiar, GRATUIT

caoching
Acces la Comunitatea
Banometru
caoching
Programul parteneri
de success
caoching
Cursuri online

Poți oferi Voucherul Cadou cu ocazia zilei de naștere, ori ca recomandare pentru cineva care are nevoie de o mână de sprijin, inspirație sau suport, drept cadou pentru echipa din care faci parte etc. Este complet gratuit - nici tu, nici beneficiarul nu trebuie să achitați nimic.

Îl poți personaliza cu numele beneficiarului (vezi simularea) și il vei primi pe email imediat ce completezi câmpul de Personalizare și datele date pentru a ți-l trimite.

*Coachingul gratuit Banometru se adresează persoanelor care au cheltuieli mai mari sau egale cu veniturile, care au nevoie să învețe cum să gestioneze mai bine finanțele proprii, datoriile, cheltuielile, economiile și sa fie mai sănătoși financiar. Nu ne adresăm persoanelor care investesc și care sunt deja sănătoase financiar.

**Voucherul este valabil o lună de la data la care a fost dăruit, pentru o primă sesiune de coaching programată.

***Persoanele care au accesat deja maximul de 4 ședințe Banometru nu mai pot primi cadou acest voucher.

Pentru:
De la:
Mesaj:
60 lei
voucher

Formular

Pentru:

(cel căruia îi trimiți cadoul)

DE LA:

(tu cel care dăruiește voucher-ul)

img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.