Banometru este programul gratuit care îți oferă sprijinul unui coach financiar pentru a crea și urma un plan potrivit ție. În plus, ai acces la cursuri ușor de înțeles, susținerea unei comunități prietenoase ca să-ți păstrezi motivația și resurse practice pentru a ajunge la o relație echilibrată cu banii.
Dacă simți că ai putea lua decizii mai bune cu banii tăi, suntem aici pentru a te sprijini. Te ghidăm cu profesionalism dar și cu prietenie, fără să judecăm deciziile pe care le-ai luat în trecut. Știm că poate fi dificil să faci față unei stări de vulnerabilitate financiară, pentru că și unii dintre noi am trecut prin aceleași dificultăți.
De aceea, ne oferim să îți fim parteneri pe drumul către sănătate financiară, să îți oferim sfaturi și soluții concrete, și să creăm, împreună, un plan de acțiune adaptat situației și obiectivelor tale.
Toate informațiile pe care alegi să ni le dai în cadrul cursurilor sau sesiunilor de coaching sunt în deplină siguranță. Respectăm pe deplin confidențialitatea datelor tale.
De asemenea, coachii independenți cu care lucrezi nu îți vor promova produse sau servicii financiare, prioritatea noastră este ca tu sa înveți să faci alegerile potrivite pentru tine.
Nu dăm credite și nu promovăm anumite produse financiare în detrimentul altora, ci îți oferim informațiile de care ai nevoie pentru a alege soluția potrivită pentru tine, astfel încât să ajungi la un echilibru financiar.
Nu dăm sfaturi sau rețete generale, deoarece situația fiecăruia este unică. Te susținem în schimb cu resurse și sesiuni personalizate de coaching pentru ca tu să descoperi ce funcționează în cazul tău.
Până acum am ajuns cu inițiativa noastră pentru sănătate financiară la persoane din toată țara:
În 2020 am lansat programul de granturi Fondul Banometru, mai exact o finanțare de 50.000 euro către 10 organizații care lucrează cu grupuri vulnerabile
Cele 10 organizații au primit resurse financiare și suport pentru a organiza ateliere de sănătate financiară și coaching financiar cu beneficiarii lor, persoane ce fac parte din grupuri vulnerabile precum: victime ale violenței, persoane cu adicții, șomaj de lungă durată, familii monoparentale, persoane aflate în situații socio-profesionale dificile, persoane instituționalizate.