Comunitate

Grupul tău de suport

Pentru a continua și a dezvolta obiceiurile financiare bune, ești invitat în Comunitatea Banometru, un grup de Facebook unde poți face schimb de recomandări cu ceilalți membri și ai acces la resurse suplimentare de dezvoltare personală – webinarii, titluri de cărți, articole, invitatul lunii, programe de lucru în echipă etc.

Aici găsești motivația suplimentară pentru a trece de la “a ști” la “a face” și pentru a aplica mai ușor informațiile învățate în viața ta de zi cu zi. Alături de o comunitate implicată îți va fi mai ușor să te ții de obiectivele financiare pe care ți le-ai propus.

Parteneri de succes

În cadrul Comunității se desfășoară și programul “Parteneri de succes”. Timp de 2 luni, se formează perechi constituite din membri ai comunității, care își setează un obiectiv financiar individual pe care să lucreze.

În aceste 2 luni, au loc întâlniri de grup o dată la 2 săptămâni, unde se discută progresul făcut, provocări întâlnite și se oferă soluții practice sau sprijin din partea grupului. Între timp, partenerilor li se recomandă să se întâlnească/ audă 1 dată pe săptămână, pentru a se menține responsabili și răspunzători față de ei înșiși, în ceea ce privește obiectivul pe care și-au ales să lucreze. În 2020 au avut loc 3 ediții “Parteneri de succes”, iar programul continuă.

Iată câteva impresii de la participanții în programul “Parteneri de succes”:

Andreea-Georgiana Vechiu

După ce am participat la programul Parteneri de Succes pot spune că: 

 • sănătatea financiară este la fel de importantă precum sănătatea fizică și sănătatea mentală; 
 • timpul meu este prețios și am ales să îl valorific; 
 • coachingul financiar este cea mai rapidă și de încredere cale către îndeplinirea tuturor obiectivelor mele financiare; 
 • alături de un “partener de succes” orice obiectiv este mai ușor și mai rapid de îndeplinit; 
 • ești motivat, susținut și încurajat de un grup dinamic de “parteneri de succes”; 
 • calcularea unui buget devine o sarcină ușoară și recurentă; 
 • orice pas mărunt este sărbătorit pentru că asta înseamnă evoluție; 
 • gândirea antreprenorială este molipsitoare; 
 • la final de program realizezi că ai îndeplinit și extra obiective, că ai mai mulți prieteni și multe proiecte/ colaborări în care te poți implica activ;
 • și în cazul sănătății financiare este mai ușor să previi decât să vindeci. Coaching financiar (gratuit) + Parteneri de Succes (gratuit) = Câștig de sănătate financiară pe termen lung. 

Sunt fericită, recunoscătoare și vă mulțumesc că existați! Sunt mândră să fac parte din această comunitate de profesioniști și oameni autentici. 

Cristina Diaconescu

Pentru mine, PARTENERI DE SUCCES înseamnă SUSȚINERE ȘI EVOLUȚIE. A fost cea mai rapidă, faină și eficientă metodă de a-mi atinge obiectivele, de a crește și, în același timp, să ajut și pe altcineva să crească. Mi-a plăcut atât de tare, încât am participat la trei ediții și de absolut fiecare dată a fost uimitor! 

Oameni faini, s-au legat proiecte, prietenii și colaborări, mult peste obiectivele stabilite inițial și mai ales, am căpătat încredere în oameni (MARE lucru să poți face asta în zilele noastre). Iar în afară de obiectivele financiare, un mare plus pentru mine este dezvoltarea mea personală.  

Marius Tudor

Banometru este un program gândit pentru omul din spatele banilor, dar care aduce omul în fața banilor. Este despre procesul personal de creștere al fiecăruia, care scoate la lumină abilități specifice fiecărei persoane de a atrage resurse financiare, nu ca un scop în sine, ci ca un rezultat natural.

Andreea Denisa Bucuroaia

Ce reprezintă pentru mine PARTENERI DE SUCCES? Aș putea spune că în acest moment, un stil de viață! De ce? Pentru că am descoperit relații interumane de calitate, ecologice. Relații ce mi-au devenit exemplu. Datorită acestui program (prin intermediul oamenilor), am descoperit valoarea muncii mele, am primit sprijinul necesar de a evolua profesional, dar mai ales personal. Pentru mine acestea sunt priceless. 

Mintea mea a devenit business-oriented, ceea ce îmi oferă o altă perspectivă, mult mai clară. Am învățat să folosesc constructiv întrebarea “De ce?”. Mă simt în siguranță deoarece știu că voi găsi rezolvări la situațiile complicate. Am înțeles că nu pot avea eu toate răspunsurile și nu este o rușine în asta. Am înțeles că sprijinindu-ne este mult mai ușor drumul către ce ne dorim. Am trăit, simțit și apreciat asta. Am legat prietenii dragi mie, am evoluat, m-am descoperit, am înțeles de ce este important să mă prețuiesc.  

Mulțumesc pentru noua mea viață! 

Sergiu Vlăsceanu

De fiecare dată când ai o dilemă, un partener te poate sprijini! În Parteneri de Succes am găsit o persoană (și un grup) care să mă ajute cu clarificări, ghidare, idei, resurse. De fiecare dată când mă blocam undeva, ei erau acolo pentru mine. Oricât de grea ar fi provocarea, unde-s mulți puterea crește. Și chiar poți vedea cum îți atingi obiectivele în mod real + face pași către acestea pe durata programului. 

Adrian Mitran

Programul “Parteneri de Success” m-a ajutat să descopăr lucruri noi despre mine în ceea ce privește viața financiară, să conștientizez ce importanță are bugetarea lunară asupra deprinderilor financiare și, ca un bonus, să încep să lucrez la îmbunătățirea situației mele financiare (rambursare credite, limitare cheltuieli emoționale, economisire)

Eugen Poesina

Unele persoane au nevoie de o îndrumare, altele, de o încurajare. În acest program le găsești pe amândouă și ai șansa să-ți faci prieteni noi.

Provocări

În fiecare lună, în cadrul Comunității, membrii sunt invitați să urmeze o provocare financiară și să împărtășească rezultatele ei. Provocarea lunară este menită să stimuleze deprinderea unor obiceiuri financiare sănătoase, de economisire sau reducere a cheltuielilor. Iată provocările de până acum:

 • Mai puțin cu 50 de lei
 • Cumpără local
 • Devino un Partener de succes
 • Stabilește-ți un obiectiv financiar
 • Cât te costă mâncarea pe o săptămână?