Testimoniale

O inițiativă foarte bună de care toți românii au nevoie, cel puțin cei de vârsta mea. M-a ajutat să-mi calculez mai bine viața în funcție de venituri și să gestionez datoriile=piedicile din calea obiectivelor. Am învățat să gestionez eu banii, nu să mă gestioneze ei pe mine, am acum o pace interioară, am o plasă de siguranță. Sunt pe o rampă bună și sunt mai optimist. Atitudine foarte friendly și foarte umană.

Mihai C, București

A fost o surpriză că existați, am crezut ca e ceva ascuns cu Banometru, apoi am vorbit și am fost surprinsă de amabilitatea și bunăvoință coach-ului, a vorbit pe limba mea, a fost foarte profi, dar pe înțelesul meu. De asemenea, a urmărit cu atenție obiectivul meu, a fost lângă mine și m-a susținut. Mi-a schimbat viața coaching-ul. 

Florentina, Arad

Sunt foarte mulțumit de informația acumulată de la coach, cred că suntem unici pe piața din România în ceea ce privește acest concept. Informația e de cea mai bună calitate, resursele de pe site sunt super, ușor de completat și urmărit, cu un mix foarte bun, care ajută orice persoană aflată în grupul nostru țintă și nu numai. Nota 10 pe toata linia. Punctualitate super din partea coach-ului, comunicare foarte bună pe zona de planificare întâlniri.

Alexandru C, Ilfov

Banometru este dinamic, practic, focusat pe elemente importante din viața și societatea actuală. Sesiunile de coaching m-au ajutat să-mi clarific atitudinea mea față de bani. Mi-au permis să identific niște atitudini care nu-mi erau favorabile în materie de venituri-cheltuieli și să le echilibrez. A fost plăcut și am atins multe arii din viața mea. Mi-am ameliorat conduita financiară, cu efecte pe termen lung.

Roxana Ar, București

Mi-am atins obiectivele cu vârf și îndesat. Pentru mine, cel mai mare beneficiu a fost că am primit confirmarea de la cineva să merg pe o anumită cale. Și demonstrat, și cu testări, mi-a plăcut foarte tare cum e organizat procesul și instrumentele care s-au folosit. Mi-au dat claritate și certitudine vis a vis de care mi-e drumul, pe unde să merg. Sunt foarte mulțumită de pașii pe care i-am făcut pe drumul acesta. Mi-a placut atitudinea, deschiderea, s-a creat o relație personală, se vede că sunteți foarte bine pregătiți, nu am simțit că vine cineva și se bagă cu bocancii în sufletul tău. Mi-a plăcut foarte tare să mă văd cu voi și să mă reîntâlnesc cu mine.

Adina, Târgu Mureș

Banometru e o resursă foarte consistentă, mai ales având în vedere că e gratuită. Îmi pare rău ca am aflat așa târziu de program. Mi-a plăcut foarte mult implicarea coach-ului. Nu am simțit că se promovează nici un produs, am simțit că programul e real. Chiar mi-am îmbunătățit cunoștințele financiare, programul e foarte valoros și cu informații concentrate. Sunt foarte mulțumită. M-a ajutat mai mult decât să fac un buget. Dacă venisem inițial pentru liniștea psihologică, să simt că am o ancoră, apoi am dobândit entuziasm, încredere, mă simt îmbogățită, datorită posibilităților de creștere și ideilor pentru noi surse de venit. Coach-ul meu a fost foarte deschis, s-a mulat pe situația mea. M-am simțit super înțeleasă, a fost totul natural și organic.

Ramona V, Timișoara

Mă bucur că am descoperit platforma voastră și că am avut ședințele de coaching. M-au ajutat să îmi setez mai bine scopul și mijloacele prin care să realizez ce mi-am propus. E o experiență utilă și mă ajută în continuare pentru că îmi țin bugetul, planific cheltuielile etc. Are un impact care nu se termină odată cu ședințele acestea.

Diana, Constanța

Mi-a plăcut Banometru pentru că nu mi-a vândut produse sau branduri bancare, pentru că a fost o experiență interesantă și pentru că bugetul meu și-a revenit după „tratament”. Perspectivele noi câștigate după discuția cu Corneliu Ionescu au fost edificatoare. A fost ca atunci când vezi mai mult și mai clar, după ce ți-ai șters ochelarii. Cred că Banometru poate ajuta pe oricine se crede condamnat de soartă să nu-i ajungă niciodată banii.

Adriana

Mie, Banometru mi-a deschis pur și simplu ochii. Pe de o parte, m-a făcut să-mi urmăresc mult mai atentă cheltuielile, pe de altă parte m-a scăpat de niște blocaje legate de noi surse de venit. Eu sunt genul care, dacă mă doare un picior, mă duc la doctor. Când m-a durut buzunarul, m-am dus la un specialist, adică la Banometru. Și-a fost fain. Că mi s-au dat soluții personalizate la niște probleme despre care nu mi-e ușor să vorbesc cu cei din jur.

R.P.

Am învățat cum să economisim eficient, cum să ne organizăm pentru viitoare evenimente, cum să fim chibzuiți, cum să ținem în frâu cheltuielile, pe principiul “moft sau necesitate”, cum să ne ascultăm și să ne înțelegem unul pe celălalt, cum să completăm golurile ce apar uneori în relație. Am creat fondul de urgență și după ce va fi acoperit vom începe fondul de economii.

Mulțumim din suflet pentru tot ceea de faceți! 

Dana și Orlando

După ce am participat la programul Parteneri de Succes pot spune că: 

  • sănătatea financiară este la fel de importantă precum sănătatea fizică și sănătatea mentală; 
  • timpul meu este prețios și am ales să îl valorific; 
  • coachingul financiar este cea mai rapidă și de încredere cale către îndeplinirea tuturor obiectivelor mele financiare; 
  • alături de un “partener de succes” orice obiectiv este mai ușor și mai rapid de îndeplinit; 
  • ești motivat, susținut și încurajat de un grup dinamic de “parteneri de succes”; 
  • calcularea unui buget devine o sarcină ușoară și recurentă; 
  • orice pas mărunt este sărbătorit pentru că asta înseamnă evoluție; 
  • gândirea antreprenorială este molipsitoare; 
  • la final de program realizezi că ai îndeplinit și extra obiective, că ai mai mulți prieteni și multe proiecte/ colaborări în care te poți implica activ;
  • și în cazul sănătății financiare este mai ușor să previi decât să vindeci. Coaching financiar (gratuit) + Parteneri de Succes (gratuit) = Câștig de sănătate financiară pe termen lung. 

Sunt fericită, recunoscătoare și vă mulțumesc că existați! Sunt mândră să fac parte din această comunitate de profesioniști și oameni autentici. 

Andreea-Georgiana Vechiu

Pentru mine, PARTENERI DE SUCCES înseamnă SUSȚINERE ȘI EVOLUȚIE. A fost cea mai rapidă, faină și eficientă metodă de a-mi atinge obiectivele, de a crește și, în același timp, să ajut și pe altcineva să crească. Mi-a plăcut atât de tare, încât am participat la trei ediții și de absolut fiecare dată a fost uimitor! 

Oameni faini, s-au legat proiecte, prietenii și colaborări, mult peste obiectivele stabilite inițial și mai ales, am căpătat încredere în oameni (MARE lucru să poți face asta în zilele noastre). Iar în afară de obiectivele financiare, un mare plus pentru mine este dezvoltarea mea personală.  

Cristina Diaconescu

Banometru este un program gândit pentru omul din spatele banilor, dar care aduce omul în fața banilor. Este despre procesul personal de creștere al fiecăruia, care scoate la lumină abilități specifice fiecărei persoane de a atrage resurse financiare, nu ca un scop în sine, ci ca un rezultat natural.

Marius Tudor

Ce reprezintă pentru mine PARTENERI DE SUCCES? Aș putea spune că în acest moment, un stil de viață! De ce? Pentru că am descoperit relații interumane de calitate, ecologice. Relații ce mi-au devenit exemplu. Datorită acestui program (prin intermediul oamenilor), am descoperit valoarea muncii mele, am primit sprijinul necesar de a evolua profesional, dar mai ales personal. Pentru mine acestea sunt priceless. 

Mintea mea a devenit business-oriented, ceea ce îmi oferă o altă perspectivă, mult mai clară. Am învățat să folosesc constructiv întrebarea “De ce?”. Mă simt în siguranță deoarece știu că voi găsi rezolvări la situațiile complicate. Am înțeles că nu pot avea eu toate răspunsurile și nu este o rușine în asta. Am înțeles că sprijinindu-ne este mult mai ușor drumul către ce ne dorim. Am trăit, simțit și apreciat asta. Am legat prietenii dragi mie, am evoluat, m-am descoperit, am înțeles de ce este important să mă prețuiesc.  

Mulțumesc pentru noua mea viață! 

Andreea Denisa Bucuroaia

De fiecare dată când ai o dilemă, un partener te poate sprijini! În Parteneri de Succes am găsit o persoană (și un grup) care să mă ajute cu clarificări, ghidare, idei, resurse. De fiecare dată când mă blocam undeva, ei erau acolo pentru mine. Oricât de grea ar fi provocarea, unde-s mulți puterea crește. Și chiar poți vedea cum îți atingi obiectivele în mod real + face pași către acestea pe durata programului. 

Sergiu Vlăsceanu

Programul “Parteneri de Success” m-a ajutat să descopăr lucruri noi despre mine în ceea ce privește viața financiară, să conștientizez ce importanță are bugetarea lunară asupra deprinderilor financiare și, ca un bonus, să încep să lucrez la îmbunătățirea situației mele financiare (rambursare credite, limitare cheltuieli emoționale, economisire)

Adrian Mitran

Unele persoane au nevoie de o îndrumare, altele, de o încurajare. În acest program le găsești pe amândouă și ai șansa să-ți faci prieteni noi.

Eugen Poesina

După ce am participat la programul Parteneri de Succes pot spune că alături de un “partener de succes” orice obiectiv este mai ușor și mai rapid de îndeplinit. Ești motivat, susținut și încurajat de un grup dinamic.  

Calcularea unui buget devine o sarcină ușoară și recurentă, iar la final de program realizezi că ai îndeplinit și extra obiective, că ai mai mulți prieteni și multe proiecte/ colaborări în care te poți implica activ. 

Și în cazul sănătății financiare este mai ușor să previi decât să vindeci. Coaching financiar (gratuit) + Parteneri de Succes (gratuit) = Câștig de sănătate financiară pe termen lung. 

Sunt fericită, recunoscătoare și vă mulțumesc că existați! Sunt mândră să fac parte din această comunitate de profesioniști și oameni autentici. 

Andreea-Georgiana Vechiu

img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.