Ce spun beneficiarii despre noi?

icon

Mereu loc de mai bine, mereu loc de învățare, mai ales într-un subiect așa delicat cum sunt banii. Cu temele făcute, cu încrederea dobândită de tot ce m-a învățat coach-ul meu, Traian, cu ajutorul platformei Banometru, sunt astăzi stăpână pe deciziile mele financiare. Am identificat și corectat pas cu pas micile lucruri care aveau impact major asupra sănătății financiare a familiei. Recomand aceste sesiuni tuturor celor care simt că li se "scurg banii printre degete". Am fost acolo, nu mai vreau. Mulțumesc Traian, mulțumesc Banometru!    

Carmen Popa

icon

Ședințele de coaching financiar Banometru au fost printre cele mai bine investite ore în educație până acum și cred cu tărie că această inițiativă este unul dintre cele mai interesante proiecte de educație din România. Pe lângă faptul că am învățat concepte de bază care mă ajută în continuare să am o relație sănătoasă cu banii mei, utilizarea unor instrumente precum bugetul lunar și conturile separate pentru diverse obiective îmi oferă o liniște psihică în momentul în care fac orice cheltuială. Am avut întâlniri frumoase și cu zâmbete alături de Gina, coach-ul meu financiar și le-am recomandat deja și prietenilor și familiei mele.

Cătălina Dobre

icon

Mi-au plăcut discuțiile cu coach-ul meu Banometru, am discutat specific pe nevoile mele. Îmi place mult platforma, prietenoasă și ușor de folosit, disponibilitatea și vizibilitatea voastră, la fel și comunitatea de pe Facebook.

M-a ajutat să am o bună gestionare a banilor, sa fiu conștient pe ce îi cheltui și să planific corect. M-a impulsionat să găsesc venit suplimentar și să identific soluții.

Anonim

icon

O inițiativă foarte bună de care toți românii au nevoie. M-a ajutat să-mi calculez mai bine viața în funcție de venituri și să gestionez datoriile=piedicile din calea obiectivelor. Am învățat să gestionez eu banii, nu să mă gestioneze ei pe mine, am acum o pace interioară, am o plasă de siguranță. Sunt pe o rampă bună și sunt mai optimist. Atitudine foarte friendly și foarte umană.

Mihai C

icon

Când am văzut prima dată postarea celor de la Banometru pentru o ședință de coaching financiar, am crezut că trebuie să fie ceva la mijloc și mă așteptam ca pe parcurs să mi se prezinte o ofertă 'de nerefuzat', iar la final, să fie nevoie să achiziționez un anumit produs/serviciu. Fiind într-o situație financiară dificilă, am zis totuși să încerc, nu aveam nimic de pierdut. Așa am ajuns la prima discuție cu coach-ul meu, Carmen - un antrenor profesionist, care m-a ajutat cu o analiză obiectivă, sfaturi și cu un tool foarte util pentru evidența cheltuielilor. Mulțumesc, Carmen, ești un OM care mi-a câștigat încrederea și care m-a motivat să lupt pentru a-mi atinge obiectivele, într-un moment în care simțeam că nu mai am forța necesară.

Mulțumesc echipei Banometru, țineți-o tot așa, România are nevoie de un astfel de proiect!

Luiza

icon

Ați fost pe înțelesul meu, ati fost acolo. Mi s-a confirmat ce am găsit în materialele de pe site, știu ce am de făcut și cum. Mulțumesc!

Anonim

icon

Banometru este dinamic, practic, focusat pe elemente importante din viața și societatea actuală. Sesiunile de coaching m-au ajutat să-mi clarific atitudinea mea față de bani. Mi-au permis să identific niște atitudini care nu-mi erau favorabile în materie de venituri-cheltuieli și să le echilibrez. A fost plăcut și am atins multe arii din viața mea. Mi-am ameliorat conduita financiară, cu efecte pe termen lung.

Roxana A.

icon

Cred că orice persoană ar trebui să acceseze Banometru! Te ajută să conștientizezi lucruri pe care nu le vedeai și te ajută să îți trasezi o direcție.

Anonim

icon

Mi-am atins obiectivele cu vârf și îndesat. Pentru mine, cel mai mare beneficiu a fost că am primit confirmarea de la cineva să merg pe o anumită cale. Și demonstrat și cu testări, mi-au plăcut foarte tare cum e organizat procesul și instrumentele care s-au folosit. Mi-au dat claritate și certitudine vis a vis de care mi-e drumul, pe unde să merg. Sunt foarte mulțumită de pașii pe care i-am făcut pe drumul acesta. Mi-a placut atitudinea, deschiderea, s-a creat o relație personală, se vede că sunteți foarte bine pregătiți, nu am simțit că vine cineva și se bagă cu bocancii în sufletul tău. Mi-a plăcut foarte tare să mă văd cu voi și să mă reîntâlnesc cu mine

Adina

icon

A fost ca o terapie psiho-financiară! Mă simt vindecată și împăcată cu alegerile pe care le fac.

Anonim

icon

Banometru este o echipă pe cinste, formată din oameni pe măsură. Am ascultat video-urile lui Corneliu care, prin vocea lui caldă, te inspiră, apoi discuția cu Cristina, cu aceeași voce blândă, mi-a confirmat încă o dată că oamenii sfințesc locul.

Anonim

icon

Banometru e o resursă foarte consistentă, mai ales având în vedere că e gratuită. Îmi pare rău ca am aflat așa târziu de program. Mi-a plăcut foarte mult implicarea coach-ului. Nu am simțit că se promovează nici un produs, am simțit că programul e real. Chiar mi-am îmbunătățit cunoștințele financiare, programul e foarte valoros și cu informații concentrate. Sunt foarte mulțumită. M-a ajutat mai mult decât să fac un buget. Dacă venisem inițial pentru liniștea psihologică, să simt că am o ancoră, apoi am dobândit entuziasm, încredere, mă simt îmbogățită, datorită posibilităților de creștere și ideilor pentru noi surse de venit. Coach-ul meu a fost foarte deschis, s-a mulat pe situația mea. M-am simțit super înțeleasă, a fost totul natural și organic.

Ramona V.

icon

M-am deschis mai mult, sunt mai curajoasă. Dacă n-ai fi fost tu, coach-ul meu, să mă încurajezi, n-aș fi făcut nici primul pas de a înființa asociația, pentru a putea strânge venituri extra pentru copilul meu cu autism. De la asta au pornit apoi toate și suntem pe drumul cel bun. Important e că mi-am luat zborul, așa-s de mulțumită, nu-mi vine să cred!
Nu doar eu sunt bine, ci și băiatul meu. Văd altfel lucrurile, am învățat să trec la acțiune, nu să stau să plâng.           

Anonim

icon

Am învățat cum să economisim eficient, cum să ne organizăm pentru viitoare evenimente, cum să fim chibzuiți, cum să ținem în frâu cheltuielile, pe principiul “moft sau necesitate”, cum să ne ascultăm și să ne înțelegem unul pe celălalt, cum să completăm golurile ce apar uneori în relație. Am creat fondul de urgență și după ce va fi acoperit vom începe fondul de economii.

Mulțumim din suflet pentru tot ceea de faceți!

Dana și Orlando

icon

Le-am spus majorității prietenilor despre coachingul de la Banometru, le-am povestit ce am preluat eu bun din ședințele astea. Le-am povestit cu drag de voi, i-am spus și maica-mii, că învață lucruri utile.

Sesiunea de coaching financiar alături de Cristina a fost revelatoare. Am descoperit faptul că lunar pierdeam din vedere cheltuieli pe care altfel nu le-aș fi observat și inclus în bugetul familial. Acum îmi este mult mai ușor să planific și să prevăd cheltuielile, fără să fiu luată prin surprindere de o situație neprevăzută. Mulțumesc!

Anonim

icon

Îmbogățirea rapidă există doar dacă peste noapte primești vreo moștenire. Care-s șansele...??!! Secretul succesului este educația financiară oferită de voi. 

Datorită platformei voastre și a cursurilor online de acolo, am învățat destule încât să îmi achit un credit cu 2 ani mai devreme. Am învățat destule încât în 3 ani să am bani puși deoparte, alții depuși la termen ca să se înmulțească.

Reușesc lunar să economisesc datorită vouă. De când v-am descoperit, am început să țin o evidență lunară a veniturilor și a cheltuielilor, asta m-a ajutat enorm.

În prezent, mă gândesc la idei de business/investiții, care ar putea să îmi înmulțească economiile. 

Sunteți minunați! Nu știu cum vă pot mulțumi!

Succes și spor mult să aveți, că merită!

 

Alina D.

icon

Doresc să vă mulțumesc pentru timpul pe care l-ați acordat celor 2 ședințe de consultanță financiară pe care le-am avut. Conversația a decurs într-un mod foarte plăcut, pe un ton respectuos, dar în egală măsură și prietenos. Nu m-am simțit vreun moment judecat pentru greșelile mele sau forțat într-o anumită direcție, ci doar încurajat și îndrumat într-o manieră constructivă.

Ca realizari, aș dori să menționez:
- conștientizarea situației financiare în care mă aflam
- prima lună în care nu am mai acumulat datorii
- claritate în buget și încredere
- structură pentru definirea unui obiectiv

Vă admir și felicit pe dvs. și pe echipa Banometru, pentru efortul și răbdarea pe care le investiți în acest proiect. Mult succes în continuare!

A.M.

icon

Întâlnirea cu coach-ul meu a fost foarte folositoare și făină, cu recomandări super, ușor de înțeles și de accesat. Am învățat că problema banilor e de fapt o manifestare a interiorului nostru, goluri emoționale, care au o rezolvare mult mai complexă decât un “patch”/petic material temporar. Dumneavoastră și echipa de la Banometru faceți ceva super si unic, foarte necesar tuturor. Va mulțumesc mult pentru ceea ce faceți, de întâlnire și abia aștept sa ne vedem data viitoare!

Bia

icon

Mă bucur că v-am cunoscut și că mi-ați putut oferi sfaturi utile pentru a îmbunătăți modul  în care gestionez venitul lunar. Cu siguranță voi fi conștientă de felul în care cheltui banii. Mi-ați oferit idei practice pentru a încerca să îmi cresc veniturile și să reduc ratele lunare deja existente. Mulțumesc!

Andra

icon

Întâlnirea cu coach-ul meu, Gina, a fost o bucurie, mi-a adus claritate, inspirație și motivație. Sunt recunoscatoare pentru întâlnirea noastră și bucuroasă că și alți oameni ajung să beneficieze de înțelepciunea și cunoștințele din programul Banometru.

Ești un om deosebit, Gina, ai dat dovadă în timpul acestei ore petrecute împreuna cu mine de multă răbdare, compasiune, înțelepciune, pragmatism, experiență de viață, erudiție, cunoștințe din diferite domenii. Îți mulțumesc din toată inima! Felicitări pentru implicarea în acest proiect minunat, în care susțineți oameni într-un mod sincer și autentic!

Banometru cu bani mulți și bucurii!

Di

icon

Colegii noștri au participat cu interes la atelierele marca Banometru, ca parte a programului nostru intern de wellbeing numit “Fabrica de Bună Stare”. Am avut o colaborare foarte profesionistă cu echipa Banometru și a fost atins obiectivul de a-i ajuta pe colegi să conștientizeze cum pot să își schimbe viața financiară în bine, pentru că ne aflăm într-un context economic în continuă schimbare și incert.

Ne bucurăm ca am lucrat cu voi și vă mulțumim pentru modul interactiv în care s-au desfășurat atelierele pe o temă atât de importantă!

ZENTIVA

icon

Atelierul Banometru a fost un eveniment foarte bine primit în randul colegilor. Informațiile livrate de către un expert în domeniu sunt gândite să ofere o direcție, siguranța și să îți ofere acele unelte de care ai nevoie pentru a putea construi o fundație stabilă în viața noastră financiară.

Emerson

icon

Am mai participat la sesiuni de financial wellbeing unde se povestea despre teorie, bugete etc., dar în cadrul atelierul Banometru mi s-a părut că a fost ceva practic și ancorat în realitatea noastră. Mulțumim pentru ceea ce faceți!

Thought Works

icon

La Digitalya ne pasă de colegii noștri și de bunăstarea noastră ca grup. Prin urmare, ne dorim să oferim colegilor noștri nu doar bani în schimbul energiei consumate muncind, ci și resurse pentru a obține satisfacția. Astfel, colaborarea cu Banometru a fost un pas natural, mai ales într-o perioadă cu turbulențe financiare. Atât informațiile prezentate, cât și modul direct ne-au fost utile. Pot să spun că imediat după seminar am avut și câteva opțiuni de utilizare a beneficiilor extrasalariale pentru pensii private. Îi mulțumim lui Corneliu pentru prezentarea interesantă!

Digitalya

icon
În numele echipei Banometru, mulțumim și noi pentru încredere, curaj și implicare în demersul creării unei relații mai echilibrate cu sine și cu banii!
img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.