Testimoniale

Mi-a plăcut Banometru pentru că nu mi-a vândut produse sau branduri bancare, pentru că a fost o experiență interesantă și pentru că bugetul meu și-a revenit după „tratament”. Perspectivele noi câștigate după discuția cu Corneliu Ionescu au fost edificatoare. A fost ca atunci când vezi mai mult și mai clar, după ce ți-ai șters ochelarii. Cred că Banometru poate ajuta pe oricine se crede condamnat de soartă să nu-i ajungă niciodată banii

Adriana

Mie, Banometru mi-a deschis pur și simplu ochii. Pe de o parte, m-a făcut să-mi urmăresc mult mai atentă cheltuielile, pe de altă parte m-a scăpat de niște blocaje legate de noi surse de venit. Eu sunt genul care, dacă mă doare un picior, mă duc la doctor. Când m-a durut buzunarul, m-am dus la un specialist, adică la Banometru. Și-a fost fain. Că mi s-au dat soluții personalizate la niște probleme despre care nu mi-e ușor să vorbesc cu cei din jur.

R.P.

Am învățat cum să economisim eficient, cum să ne organizăm pentru viitoare evenimente, cum să fim chibzuiți, cum să ținem în frâu cheltuielile, pe principiul “moft sau necesitate”, cum să ne ascultăm și să ne înțelegem unul pe celălalt, cum să completăm golurile ce apar uneori în relație. Am creat fondul de urgență și după ce va fi acoperit vom începe fondul de economii.

Mulțumim din suflet pentru tot ceea de faceți!

Dana și Orlando

Am intrat în grup din nevoia de a fi constantă în gestionarea finanțelor personale și de a prinde curaj în diversificarea surselor de venit :) O revelație personală recentă: gestionarea banilor nu o fac doar într-o anume oră alocată pe lună, ci este un proces zilnic, în care abilitățile mele decizionale ar trebui activate la maxim.

Anonim

Am descoperit că eram narrow-minded, deși mă consideram o persoană inteligentă și deschisă. Am mai descoperit mult entuziasm și speranță că pot trăi o viață plenară și multă energie și putere de care nu eram conștientă.

Anonim

Salutări din Iași! Am intrat în grup din nevoia de a fi constantă în gestionarea finanțelor personale și de a prinde curaj în diversificarea surselor de venit :) O revelație personală recentă: gestionarea banilor nu o fac doar într-o anume oră alocată pe lună, ci este un proces zilnic, în care abilitățile mele decizionale ar trebui activate la maxim 

Alina

Am participat la cursurile Banometru înainte să plec din țară în speranța că mă vor ajuta să fiu mai organizată (şi m-au ajutat!) şi le-am reluat după un an ca să văd cât de stabilă a devenit viața mea financiară. Sunt aici pentru că vreau să învăț şi din poveştile celorlalți.

Mirela

Sunt din București și am avut bucuria de a-i fi întâlnit pe Silvia și Cornel la câteva cursuri! Cu informațiile primite de la ei, am început sa schimb lucruri in viața mea, inclusiv in ceea ce privește aspectele financiare! Am înțeles ca banii mei înseamnă de fapt timpul meu, așa ca ma străduiesc sa “cheltui” timpul meu, cu folos!

Romelia