Testimoniale

Mi-a plăcut Banometru pentru că nu mi-a vândut produse sau branduri bancare, pentru că a fost o experiență interesantă și pentru că bugetul meu și-a revenit după „tratament”. Perspectivele noi câștigate după discuția cu Corneliu Ionescu au fost edificatoare. A fost ca atunci când vezi mai mult și mai clar, după ce ți-ai șters ochelarii. Cred că Banometru poate ajuta pe oricine se crede condamnat de soartă să nu-i ajungă niciodată banii

Adriana

Mie, Banometru mi-a deschis pur și simplu ochii. Pe de o parte, m-a făcut să-mi urmăresc mult mai atentă cheltuielile, pe de altă parte m-a scăpat de niște blocaje legate de noi surse de venit. Eu sunt genul care, dacă mă doare un picior, mă duc la doctor. Când m-a durut buzunarul, m-am dus la un specialist, adică la Banometru. Și-a fost fain. Că mi s-au dat soluții personalizate la niște probleme despre care nu mi-e ușor să vorbesc cu cei din jur.

R.P.

Am învățat cum să economisim eficient, cum să ne organizăm pentru viitoare evenimente, cum să fim chibzuiți, cum să ținem în frâu cheltuielile, pe principiul “moft sau necesitate”, cum să ne ascultăm și să ne înțelegem unul pe celălalt, cum să completăm golurile ce apar uneori în relație. Am creat fondul de urgență și după ce va fi acoperit vom începe fondul de economii.

Mulțumim din suflet pentru tot ceea de faceți!

Dana și Orlando

Am intrat în grup din nevoia de a fi constantă în gestionarea finanțelor personale și de a prinde curaj în diversificarea surselor de venit :) O revelație personală recentă: gestionarea banilor nu o fac doar într-o anume oră alocată pe lună, ci este un proces zilnic, în care abilitățile mele decizionale ar trebui activate la maxim.

Anonim

Am descoperit că eram narrow-minded, deși mă consideram o persoană inteligentă și deschisă. Am mai descoperit mult entuziasm și speranță că pot trăi o viață plenară și multă energie și putere de care nu eram conștientă.

Anonim

Salutări din Iași! Am intrat în grup din nevoia de a fi constantă în gestionarea finanțelor personale și de a prinde curaj în diversificarea surselor de venit :) O revelație personală recentă: gestionarea banilor nu o fac doar într-o anume oră alocată pe lună, ci este un proces zilnic, în care abilitățile mele decizionale ar trebui activate la maxim 

Alina

Am participat la cursurile Banometru înainte să plec din țară în speranța că mă vor ajuta să fiu mai organizată (şi m-au ajutat!) şi le-am reluat după un an ca să văd cât de stabilă a devenit viața mea financiară. Sunt aici pentru că vreau să învăț şi din poveştile celorlalți.

Mirela

Sunt din București și am avut bucuria de a-i fi întâlnit pe Silvia și Cornel la câteva cursuri! Cu informațiile primite de la ei, am început sa schimb lucruri in viața mea, inclusiv in ceea ce privește aspectele financiare! Am înțeles ca banii mei înseamnă de fapt timpul meu, așa ca ma străduiesc sa “cheltui” timpul meu, cu folos!

Romelia

Pentru mine, PARTENERI DE SUCCES înseamnă SUSȚINERE ȘI EVOLUȚIE. A fost cea mai rapidă, faină și eficientă metodă de a-mi atinge obiectivele, de a crește și, în același timp, să ajut și pe altcineva să crească. Mi-a plăcut atât de tare, încât am participat la trei ediții și de absolut fiecare dată a fost uimitor! 

Oameni faini, s-au legat proiecte, prietenii și colaborări, mult peste obiectivele stabilite inițial și mai ales, am căpătat încredere în oameni (MARE lucru să poți face asta în zilele noastre). Iar în afară de obiectivele financiare, un mare plus pentru mine este dezvoltarea mea personală.  

Cristina Diaconescu

Banometru este un program gândit pentru omul din spatele banilor, dar care aduce omul în fața banilor. Este despre procesul personal de creștere al fiecăruia, care scoate la lumină abilități specifice fiecărei persoane de a atrage resurse financiare, nu ca un scop în sine, ci ca un rezultat natural.

Marius Tudor

Ce reprezintă pentru mine PARTENERI DE SUCCES? Aș putea spune că în acest moment, un stil de viață! De ce? Pentru că am descoperit relații interumane de calitate, ecologice. Relații ce mi-au devenit exemplu. Datorită acestui program (prin intermediul oamenilor), am descoperit valoarea muncii mele, am primit sprijinul necesar de a evolua profesional, dar mai ales personal. Pentru mine acestea sunt priceless. 

Mintea mea a devenit business-oriented, ceea ce îmi oferă o altă perspectivă, mult mai clară. Am învățat să folosesc constructiv întrebarea “De ce?”. Mă simt în siguranță deoarece știu că voi găsi rezolvări la situațiile complicate. Am înțeles că nu pot avea eu toate răspunsurile și nu este o rușine în asta. Am înțeles că sprijinindu-ne este mult mai ușor drumul către ce ne dorim. Am trăit, simțit și apreciat asta. Am legat prietenii dragi mie, am evoluat, m-am descoperit, am înțeles de ce este important să mă prețuiesc.  

Mulțumesc pentru noua mea viață! 

Andreea Denisa Bucuroaia

De fiecare dată când ai o dilemă, un partener te poate sprijini! În Parteneri de Succes am găsit o persoană (și un grup) care să mă ajute cu clarificări, ghidare, idei, resurse. De fiecare dată când mă blocam undeva, ei erau acolo pentru mine. Oricât de grea ar fi provocarea, unde-s mulți puterea crește. Și chiar poți vedea cum îți atingi obiectivele în mod real + face pași către acestea pe durata programului. 

Sergiu Vlăsceanu

Programul “Parteneri de Success” m-a ajutat să descopăr lucruri noi despre mine în ceea ce privește viața financiară, să conștientizez ce importanță are bugetarea lunară asupra deprinderilor financiare și, ca un bonus, să încep să lucrez la îmbunătățirea situației mele financiare (rambursare credite, limitare cheltuieli emoționale, economisire)

Adrian Mitran

Unele persoane au nevoie de o îndrumare, altele, de o încurajare. În acest program le găsești pe amândouă și ai șansa să-ți faci prieteni noi.

Eugen Poesina

După ce am participat la programul Parteneri de Succes pot spune că: 

  • sănătatea financiară este la fel de importantă precum sănătatea fizică și sănătatea mentală; 
  • timpul meu este prețios și am ales să îl valorific; 
  • coachingul financiar este cea mai rapidă și de încredere cale către îndeplinirea tuturor obiectivelor mele financiare; 
  • alături de un “partener de succes” orice obiectiv este mai ușor și mai rapid de îndeplinit; 
  • ești motivat, susținut și încurajat de un grup dinamic de “parteneri de succes”; 
  • calcularea unui buget devine o sarcină ușoară și recurentă; 
  • orice pas mărunt este sărbătorit pentru că asta înseamnă evoluție; 
  • gândirea antreprenorială este molipsitoare; 
  • la final de program realizezi că ai îndeplinit și extra obiective, că ai mai mulți prieteni și multe proiecte/ colaborări în care te poți implica activ;
  • și în cazul sănătății financiare este mai ușor să previi decât să vindeci. Coaching financiar (gratuit) + Parteneri de Succes (gratuit) = Câștig de sănătate financiară pe termen lung. 

Sunt fericită, recunoscătoare și vă mulțumesc că existați! Sunt mândră să fac parte din această comunitate de profesioniști și oameni autentici. 

Andreea-Georgiana Vechiu

După ce am participat la programul Parteneri de Succes pot spune că alături de un “partener de succes” orice obiectiv este mai ușor și mai rapid de îndeplinit. Ești motivat, susținut și încurajat de un grup dinamic.  

Calcularea unui buget devine o sarcină ușoară și recurentă, iar la final de program realizezi că ai îndeplinit și extra obiective, că ai mai mulți prieteni și multe proiecte/ colaborări în care te poți implica activ. 

Și în cazul sănătății financiare este mai ușor să previi decât să vindeci. Coaching financiar (gratuit) + Parteneri de Succes (gratuit) = Câștig de sănătate financiară pe termen lung. 

Sunt fericită, recunoscătoare și vă mulțumesc că existați! Sunt mândră să fac parte din această comunitate de profesioniști și oameni autentici. 

Andreea-Georgiana Vechiu