LIVE Despre CAR-uri. Ce sunt și cum funcționează, cu Călin Răscolean

Informația este putere - în luarea deciziilor pe care le luăm, cu precădere cele financiare.
 
Pornind de la această premisă, parte din scopul și misiunea Banometru este să educe. De aceea, vă aducem o serie de discuții LIVE lunare, pe lângă cele cu care deja v-am obișnuit, care au în centru câte o temă specifică, mai exact Tot ce trebuie să știi despre IFN-uri (instituțiile financiare nebancare).
 
Pe 10 august dăm startul cu Partea I, cu invitatul special Călin Răscolean, directorul economic al Asociația CAR Regiunea Vest.

Ne va povesti ce este o Casă de Ajutor Reciproc, pe ce premise funcționează și ce fel de servicii și facilități oferă.
 
Așadar, ne vedem de la 18:30, să povestim și să răspundem la orice întrebări apar.
*va fi disponibilă și o înregistrare a acestei discuții, pe pagina și în comunitatea Banometru
Alături de Călin va fi Oana Mitruț, curatoarea de conținut a comunității. Oana este om de comunicare, facilitatoare de experiențe de învățare și managera comunității, în cadrul programului Banometru.
*Această serie face parte din campania Permis pentru credit, în care aducem informații și lămuriri asupra a ce înseamnă creditarea și cum acest instrument financiar puternic poate fi folosit în mod responsabil. Pentru a-ți testa cunoștințele de bază, te invităm să completezi chestionarul de pe platforma banometru.ro. 
img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.