Obiceiuri fără risipă pentru tine şi casa ta

Când ai făcut ultima oara inventarul obiceiurilor pentru locuința ta, pentru tine și pentru bunurile cele mai importante pe care le deții?
Miercuri, 18 aprilie, te invităm la o conversație despre principii, înlocuirea obiectelor de unică folosință cu variante mai trainice, obiceiuri care reduc risipa și cheltuielile, resurse pentru a continua să faci mici schimbări care sunt bune și pentru buget și pentru natură. Conversația va fi moderatǎ de Isabela Neague, moderatoarea Comunitǎții pentru Sănătate Financiarǎ Banometru, iar invitata specialǎ este Diana Ghindă.
 
Acest LIVE este pentru tine dacǎ:
✅ai nevoie de ghidaj concret pentru a regândi obiceiurile pentru tine și casa ta
✅ai nevoie de idei creative care sǎ îți eficientizeze gestionarea resurselor
✅nu știi de unde sǎ începi când vine vorba despre un stil de viațǎ anti-risipǎ
 
Diana Ghindă a început să învețe și să practice cam în același timp, acum mai mult de 10 ani, educația financiară și sustenabilitatea. Mai întâi personal, apoi ca antreprenor și ca mamă a testat și a adoptat tot mai multe obiceiuri care să reducă deșeurile. A îmbinat lucruri învățate în copilărie de la bunica și mama cu resurse #FărăRisipă / #ZeroWaste, iar în timp a observat cum noile obiceiuri au generat reduceri în bugetul de cheltuieli
img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.