Când este momentul (perfect) pentru investițiile imobiliare?

Credit imobiliar, credit ipotecar...?
Oare ce moment mai este potrivit în această economie pentru investiții în imobiliare și de ce anume ar trebui să ținem cont?!
Aceste întrebări dar și multe altele (pe care sperăm că le vei adresa și tu) vor fi puse pe masă de către gazda întâlnirilor noastre de comunitate, Oana Mitruț, invitatului Daniel Tudor, antreprenor și investitor în imobiliare.
Daniel iubește să crească și să contribuie exponențial în jurul său. El este un antreprenor cu experiență de peste 15 ani în real estate, lider al The Concept, prima companie de consultanță imobiliară din România care îmbină serviciile de vânzări cu serviciile media - și a diviziei premium a acesteia – Heritage Properties.

De la începuturi până astăzi, echipa The Concept a gestionat vânzările a peste 70 de ansambluri rezidențiale, reușind să depășească pragul de 4000 de apartamente vândute.

Încă din 2019, Daniel Tudor, CEO The Concept, a înțeles importanța online-ului și a contentului educațional de calitate creat în social media într-un domeniu care nu acordă o importanță deosebită acestui aspect. Astfel, a dat startul unui canal de Youtube nișat, dedicat celor interesați atât de noutățile din real estate, sfaturi utile din industrie, cât și de discuții cu profesioniști din vânzări, real estate și sustenabilitate sau psihologie și dezvoltare personala.

Cel mai nou proiect media este podcastul The Concept unde se dezbat subiecte actuale alături de profesioniști din industrie și nu numai. Astăzi, atât canalul de Youtube Daniel Tudor, cât și canalele conexe de social media a The Concept sunt branduri top of mind când vine vorba despre vânzări în real estate, educație și know-how dedicat nișei imobiliarelor.
 
Acest LIVE este pentru tine dacă:
▪te întrebi dacă să investești sau nu
▪deja ai făcut-o și vrei să vezi care ar mai fi următorii pași
▪simți nevoia să te mai educi pe tema acestui subiect
▪ ai nevoie de un boost de inspirație și motivație pentru a explora mai mult domeniul imobiliarelor
 
Ne vedem pe 28 septembrie de la 18:30 pe pagina de Facebook, dar și pe canalele noastre de YouTube și LinkedIn.
img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.