Întâlnire offline de (re)conectare a comunității Banometru

Toamna se numără membrii comunității!
Îți mulțumim că faci parte din povestea Banometru. Noi suntem Oana (community manager) și Andreea (project coordinator) și avem o invitație faină EXCLUSIVĂ pentru membrii comunității Banometru. 😉
 
Dar mai întâi, un pic de context:
Una din componentele cele mai importante ale programului nostru este faptul că am coagulat o comunitate de oameni care au răspuns apelului de a se educa financiar, pentru a avea acces la o viață financiară (mai) sănătoasă. Nu doar atât, ci aceste persoane au ajuns să fie ambasadori pentru promovarea valorilor și comportamentelor sănătoase dpdv financiar pentru oamenii apropiați din viețile lor, astfel că schimbarea pe care Banometru o aduce în viețile românilor este una durabilă și sustenabilă.
 
Și iată că de la începutul anului 2020 când am pornit de la 130 de membri, astăzi am ajuns la peste 20 000 membri ai comunității Banometru în toată România și diaspora!
De aceea, știm că a venit timpul pentru a duce Banometru la următorul nivel, chiar mai aproape de cei care au cu adevărat nevoie de el, iar pentru asta și noi avem nevoie de ajutorul tău.
 
Așa că te invităm să ne (re)conectăm față în față în 4 locații principale din țară:
🎁17 Octombrie la Timișoara
🎁1 Noiembrie la Cluj
🎁21 Noiembrie la București
🎁7 Decembrie la Iași
Noi îți pregătim un spațiu fain de networking, cu discuții facilitate despre cine suntem în urma participării la Banometru și ce vrem să dăm mai departe, tu adu-ți voia bună și eventual și câțiva prieteni cu tine! Căci ne dorim să-ți prezentăm oportunitățile de implicare în susținerea proiectului Banometru, de la tine de acasă!
 
Și pentru că de-a lungul timpului au venit spre noi persoane care s-au oferit să se alăture eforturilor de a promova educația pentru sănătate financiară alături de Banometru, vrem să onorăm această dorință!
Mai multe detalii vor fi comunicate direct la eveniment, că doar ne știi: avem tot timpul surprize faine la noi 😉
 
Completează acest formular și noi revenim cu detaliile organizatorice la tine.
Abia așteptăm să te vedem!
Înscriere
img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.