Parteneri de Succes

Parteneri de Succes este un program intensiv de 2 luni de zile, de lucru cu obiectivele financiare sau personale, în care beneficiezi de sprijinul unui grup constituit din membri ai comunității.

Pe lângă cursul online pe care-l parcurgi individual în ritmul tău, coaching-ul financiar 1:1 în care îți conturezi un plan de acțiune împreună cu ghidul tău personal, treci la următorul nivel prin care continui să te dezvolți, sprijinind și fiind sprijinit(ă) de partenerul tău de succes.

Acest model de program a fost inspirat din conceptul din engleza Accountabilty Buddies, care a prins foarte bine în mediul online, nelimitând interacțiunile oamenilor doar la spațiul fizic, ceea ce înseamnă că am avut participanți inclusiv din diaspora.
Accountability se traduce în română atât prin responsabilitate, cât și răspundere. Este vorba despre asumare, prezență pentru propriul proces de creștere, dar și cel al partenerului ales.

Parteneri de Succes presupune:

 • 5 întâlniri de grup, timp în care perechea de parteneri se întâlnește virtual sau fizic (dacă vă permite locația în care vă aflați) 1 dată/ săptămână.
 • Ai la dispoziție un caiet de lucru pentru obiectivele tale
 • Câte o provocare lansată în urma fiecărei întâlniri de grup, menite să te motiveze să realizezi ceea ce ți-ai propus.

Ce câștigi TU din asta?

 • Claritate
 • Obiective atinse mai repede și într-un fel mai distractiv și personalizat
 • Inspirație
 • Responsabilitate
 • Mai multă încredere în sine și forțele proprii
 • Ascultare și comunicare mai bune
 • Legături puternice cu oameni noi, valoroși
 • Sprijin necondiționat din partea grupului și partenerului
 • Un caiet de lucru personalizat, cu exerciții relevante pentru obiectivul tău

Noi la Banometru credem în transformări durabile, definite de comportamente financiare sănătoase, care deschid perspective benefice pentru conturarea unei vieți trăite cu sens.

De aceea, cum altfel decât prin colaborare și puterea comunității să dăm energia necesară mișcării din inerția non-acțiunii?

A face totul de unul singur este destul de dificil, mai ales când îți asumi obiective de creștere financiară și expansiune personală, ținte care îți pot îmbunătăți calitatea vieții. Toate aceste direcții și proiecții mentale au nevoie de susținere prin acțiune, prin aplicarea practică a pașilor necesari identificați.
Nu-i așa că ți-ar plăcea să ai un plus de motivație în acest scop?

Ei bine, un partener de succes înseamnă că nu mai ești singur(ă) și poți depăși mai repede momentele în care simți că nu-ți mai găsești motivația.
Mai este despre a învăța să ceri ajutorul pentru ceea ce ai nevoie, cât și să primești acel ajutor, inspirându-i și pe ceilalți din grupul tău de succes, să crească împreună cu tine.

Aici pașii mici sunt cuvântul cheie, fiind cei care ne asigură progresul. Avem responsabilitatea împărtășită de a veni în asistența celeilalte persoane, pentru a o încuraja să exerseze flexibilitate, asumare, deschidere și adaptare.

Dacă și tu crezi că ai putea beneficia de pe urma acestui program, înscrie-te acum. Îți recomandăm să treci mai întâi prin cursul online de educație financiară, iar apoi să dai o încercare coaching-ului financiar.

Tot ce trebui să faci este să te înscrii pentru tura care este în desfășurare și să-ți marchezi în calendar programul de întâlniri! Poți consulta datele în secțiunea Evenimente.

Gazdele tale pentru fiecare ediție de Parteneri de Succes sunt Oana Mitruț, managera comunității noastre, și Corneliu Ionescu, trainer și coach financiar, visătorul originar Banometru.
*Poți face cunoștință cu ei citind în secțiunea Despre noi.

Ei doi o să-ți fie ghizi în drumul spre devenirea ta, pentru fiecare ediție în care decizi să te alături!

Andreea-Georgiana Vechiu

După ce am participat la programul Parteneri de Succes pot spune că: 

 • sănătatea financiară este la fel de importantă precum sănătatea fizică și sănătatea mentală; 
 • timpul meu este prețios și am ales să îl valorific; 
 • coachingul financiar este cea mai rapidă și de încredere cale către îndeplinirea tuturor obiectivelor mele financiare; 
 • alături de un “partener de succes” orice obiectiv este mai ușor și mai rapid de îndeplinit; 
 • ești motivat, susținut și încurajat de un grup dinamic de “parteneri de succes”; 
 • calcularea unui buget devine o sarcină ușoară și recurentă; 
 • orice pas mărunt este sărbătorit pentru că asta înseamnă evoluție; 
 • gândirea antreprenorială este molipsitoare; 
 • la final de program realizezi că ai îndeplinit și extra obiective, că ai mai mulți prieteni și multe proiecte/ colaborări în care te poți implica activ;
 • și în cazul sănătății financiare este mai ușor să previi decât să vindeci. Coaching financiar (gratuit) + Parteneri de Succes (gratuit) = Câștig de sănătate financiară pe termen lung. 

Sunt fericită, recunoscătoare și vă mulțumesc că existați! Sunt mândră să fac parte din această comunitate de profesioniști și oameni autentici. 

Cristina Diaconescu

Pentru mine, PARTENERI DE SUCCES înseamnă SUSȚINERE ȘI EVOLUȚIE. A fost cea mai rapidă, faină și eficientă metodă de a-mi atinge obiectivele, de a crește și, în același timp, să ajut și pe altcineva să crească. Mi-a plăcut atât de tare, încât am participat la trei ediții și de absolut fiecare dată a fost uimitor! 

Oameni faini, s-au legat proiecte, prietenii și colaborări, mult peste obiectivele stabilite inițial și mai ales, am căpătat încredere în oameni (MARE lucru să poți face asta în zilele noastre). Iar în afară de obiectivele financiare, un mare plus pentru mine este dezvoltarea mea personală.  

Marius Tudor

Banometru este un program gândit pentru omul din spatele banilor, dar care aduce omul în fața banilor. Este despre procesul personal de creștere al fiecăruia, care scoate la lumină abilități specifice fiecărei persoane de a atrage resurse financiare, nu ca un scop în sine, ci ca un rezultat natural.

Andreea Denisa Bucuroaia

Ce reprezintă pentru mine PARTENERI DE SUCCES? Aș putea spune că în acest moment, un stil de viață! De ce? Pentru că am descoperit relații interumane de calitate, ecologice. Relații ce mi-au devenit exemplu. Datorită acestui program (prin intermediul oamenilor), am descoperit valoarea muncii mele, am primit sprijinul necesar de a evolua profesional, dar mai ales personal. Pentru mine acestea sunt priceless. 

Mintea mea a devenit business-oriented, ceea ce îmi oferă o altă perspectivă, mult mai clară. Am învățat să folosesc constructiv întrebarea “De ce?”. Mă simt în siguranță deoarece știu că voi găsi rezolvări la situațiile complicate. Am înțeles că nu pot avea eu toate răspunsurile și nu este o rușine în asta. Am înțeles că sprijinindu-ne este mult mai ușor drumul către ce ne dorim. Am trăit, simțit și apreciat asta. Am legat prietenii dragi mie, am evoluat, m-am descoperit, am înțeles de ce este important să mă prețuiesc.  

Mulțumesc pentru noua mea viață! 

Sergiu Vlăsceanu

De fiecare dată când ai o dilemă, un partener te poate sprijini! În Parteneri de Succes am găsit o persoană (și un grup) care să mă ajute cu clarificări, ghidare, idei, resurse. De fiecare dată când mă blocam undeva, ei erau acolo pentru mine. Oricât de grea ar fi provocarea, unde-s mulți puterea crește. Și chiar poți vedea cum îți atingi obiectivele în mod real + face pași către acestea pe durata programului. 

Adrian Mitran

Programul “Parteneri de Success” m-a ajutat să descopăr lucruri noi despre mine în ceea ce privește viața financiară, să conștientizez ce importanță are bugetarea lunară asupra deprinderilor financiare și, ca un bonus, să încep să lucrez la îmbunătățirea situației mele financiare (rambursare credite, limitare cheltuieli emoționale, economisire)

Eugen Poesina

Unele persoane au nevoie de o îndrumare, altele, de o încurajare. În acest program le găsești pe amândouă și ai șansa să-ți faci prieteni noi.

img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.