Ce este Maratonul pentru Sănătate Financiară Banometru?

La Banometru credem că sănătatea financiară e un maraton, nu un sprint și suntem alături de tine pas cu pas pe acest drum. Ne dorim să fim cât mai aproape de cei care au nevoie de îndrumare ca să-și gestioneze mai bine banii, așa că am creat Maratonul pentru Sănătate Financiară.

Maratonul pentru Sănătate Financiară Banometru

Este un eveniment GRATUIT marca Banometru, în care te susținem pas cu pas să-ți organizezi mai bine banii, prin sesiuni de coaching financiar, individuale și confidențiale.

De obicei, organizăm Maratonul de două ori pe an, pentru aproximativ o săptămână, timp în care te poți înscrie gratuit la sesiuni de coaching financiar cu accent pe teme actuale, ca de exemplu: cum să faci față scumpirilor cauzate de inflație, gestionarea datoriilor sau idei pentru a obține venit suplimentar.

Maratonul se adresează persoanelor care nu au beneficiat până acum de coaching financiar în programul Banometru. 

Locurile sunt limitate, așa că te încurajăm să te înscrii cât mai repede! Anunțăm deschiderea înscrierilor la Maratonul pentru Sănătate Financiară pe rețelele noastre sociale (Facebook, Instagram, LinkedIn) și în newsletterele trimise abonaților. Dacă nu ești încă abonat(ă), te poți înscrie aici la Newsletterul Banometru.

Cum se desfășoară Maratonul pentru Sănătate Financiară
    1. În perioada înscrierilor îți rezervi un loc în calendar în perioada Maratonului. Vei primi apoi un e-mail de confirmare a datei și orei pentru ședința de coaching rezervată în cadrul Maratonului. Ne dorim să ajungem la cât mai mulți oameni, așa că dacă îți rezervi locul, te rugăm să-ți iei angajamentul că vei participa; altfel, blochezi locul pentru altcineva care are nevoie de îndrumare.
    2. În ziua și la ora alese de tine și confirmate de sistem, participi la prima întâlnire cu un coach financiar Banometru. Alături de el/ ea vei crea un plan de acțiune realist pentru a obține rezultatele urmărite în relația ta cu banii, fie că vrei să scapi de datorii, să-ți crești veniturile sau să fii mai cumpătat(ă) cu cheltuielile. Coach-ul te va suna pe telefon sau pe whatsapp, așa că e bine să fii într-un loc liniștit, să puteți discuta nederanjați și să ai ceva de notat cu tine.
    3. Te apuci de aplicarea planului, urmând să te reîntâlnești cu coach-ul în maxim încă 3 ședințe gratuite.
De ce să participi la Maratonul pentru Sănătate Financiară?
    • Găsești soluții pentru provocările tale financiare: datorii, cheltuieli impulsive, venituri mici, instabilitate financiară, lipsa unui plan de pensie, etc. 
    • Ședințele de coaching oferite de Banometru sunt complet GRATUITE.
    • Coachii sunt profesioniști independenți și nu vor încerca să te convingă să iei credite sau să accesezi anumite servicii. 
    • Informațiile oferite de tine în cadrul sesiunilor rămân confidențiale.
    • Nu ești judecat(ă) pentru deciziile luate până acum. Nu te „certăm” că ai luat un credit nepotrivit, că ai cheltuit mai mult decât era nevoie sau că nu ai reușit să economisești.
    • Nu e nevoie să ai deja cunoștințe despre bani și finanțe.

Te putem ajuta mai ales dacă:

  • Te îngrijorează scumpirea alimentelor și majorarea facturilor
  • Simți că te copleșesc datoriile și creditele 
  • Cheltui impulsiv și rămâi fără bani de la un salariu la altul
  • Nu ai economii
  • Vrei să-ți crești veniturile, dar nu știi cum
  • Îți dorești să-ți planifici mai bine bugetul 
  • + multe alte situații

Indiferent de vârstă, datorii sau obiceiuri de a cheltui, nu e târziu să faci ceva pentru bunăstarea ta. Maratonul pentru Sănătate Financiară este ocazia perfectă să îți recâștigi libertatea și puterea în relația cu banii!

Îți recomandăm să te înscrii la Maraton împreună cu prieteni sau membri ai familiei și apoi, după terminarea sesiunilor, să vă susțineți reciproc în aplicarea planurilor voastre.

În încheiere, îți lăsăm câteva gânduri ale participanților la sesiunile de coaching Banometru, care sperăm să te inspire să faci primul pas.

“Ședințele de coaching financiar Banometru au fost printre cele mai bine investite ore în educație până acum, și cred cu tărie că această inițiativă este unul dintre cele mai interesante proiecte de educație din România. Pe lângă faptul că am învățat concepte de bază care mă ajută în continuare să am o relație sănătoasă cu banii mei, utilizarea unor instrumente precum bugetul lunar și conturile separate pentru diverse obiective îmi oferă o liniște psihică în momentul în care fac orice cheltuială. Am avut întâlniri frumoase și cu zâmbete alături de Gina, coach-ul financiar, și i-am recomandat deja și prietenilor și familiei mele.” - C. D.

“Mereu loc de mai bine, mereu loc de învățare, mai ales într-un subiect așa delicat cum sunt banii. Cu temele făcute, cu încrederea dobândită de tot ce m-a învățat Traian Moldoveanu, cu ajutorul platformei Banometru, sunt astăzi stăpână pe deciziile mele financiare. Am identificat și corectat pas cu pas micile lucruri care aveau impact major asupra sănătății financiare a familiei. Recomand aceste sesiuni tuturor celor care simt că li se scurg banii printre degete. Am fost acolo, nu mai vreau.” C. P.

“Sesiunea de coaching financiar alături de Cristina a fost revelatoare. Am descoperit faptul că lunar pierdeam din vedere cheltuieli pe care altfel nu le-aș fi observat și inclus în bugetul familial. Acum îmi este mult mai ușor să planific și să prevăd cheltuielile, fără să fiu luată prin surprindere de o situație neprevăzută. Mulțumesc!”

Dacă atunci când citești acest articol NU suntem în perioada de desfășurare a Maratonului, te poți înscrie oricum la sesiunile de coaching financiar pe care le oferim în mod obișnuit, de asemenea gratuite. Apasă aici pentru a-ți rezerva acum o ședință gratuită.



img
img

Abonează-te la newsletter-ul comunității Banometru și ai acces la informații și resurse utile, care îți îmbogățesc percepția despre bani și te ajută în viața de zi cu zi.

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pe care o vom prelucra conform detaliilor de aici.